Korvikevauvojen vastustuskyky

  • Viestiketjun aloittaja Avuton
  • Ensimmäinen viesti
älytön
Voi luoja, että näillä taasen kiillotellaan sädekehää ja vastaavasti herjataan puolin ja toisin, jotta oma ehkä jopa väärältä tuntuva valinta olisi se oikea ainakin muitten mielestä....
Tutkittaessa äidinmaidon käyttöä on tutkittu vain ja ainoastaa sen vaikutusta lapsessa. Varmasti äidinmaito suojaa lasta eri taudeilta. Se, että se on vain yksi osatekijä asiassa, on eri juttu. Yksi suurimpia taitaa olla oikeasti ylihygieenisyys ja altistamattomuus esim. eläimille. Toinen vielä suurempi on geenit ja niiden suoma rakenne heikkous, jokaisella suvullahan on omansa, on se sitten selkä tahi korvakäytävä.
Näiden sekä muiden vaikuttajien yhdistelmistä ja prosenttuaalisesta vaikutuksesta yleisesti, ei täällä ehkä kannata keskustella, koska osalla on älli siihen valunut äidin maidon kanssa ulos,- toivottavasti lapselle tahi kuivuneet maitorauhasten kylkiin. :/
 
Eli geenit on tärkeässä asemassa. Toki rintamaidossa on monia hyviä puolia ja se toisille sitä parasta ja toisille taas korvike (ja niistäkin voi käydä vain yksi laatu) on parasta. Yksilöitähän ne kaikki pikkuset on. =)
Asiat eivät ole yksiselitteisiä, johan sen voi lukea imetystukilistalta uusiin allergiatutkimuksiin liittyen:

http://www.imetystukilista.net/faq/raitio.php
 
Poikani 8 kk on saanut äidinmaitoa reilun kuukauden ajan ja sitten oli pakko siirtyä korvikkeisiin. Poika on ollut terve lukuunottamatta yhtä pientä nuhaa...niin ja sekin taisi olla silloin kun vielä imetin :whistle:

 

Yhteistyössä