koska lapsenne alkaneet tiedostamaan kakkaamisen/pissaamise?

Missä iässä lapsenne ovat tiedostaneet pissaamisen tai kakkaamisen? Meillä poika 1v3kk on alkanut tiedostamaan kakkaamisen tai ainakin sanoo aina kakan tullessa vaippaan että kakka. Pottailu ollaan aloitettu jonkin aika sitten.

Tuntuu että kovin aikaisin tiedostaisi asian kun olen ymmärtänyt että yleensä oppivat kuivaksi vasta noin parivuotiaana. Mutta ehkä tästä meneekin vielä kauan kuivaksioppimiseen? Kauankos teillä muilla on mennyt tuosta asian tiedostamisesta kuivaksi oppimiseen?

 
Kiinnostaisi minuakin. Meiän taapero kanssa vähän aikaa osannut sanoa kakka vähän ennen kuin sitä on tulossa. Ihan heti ei taideta taitoa oppia, jos vie potalle ei tule mitään. Muutenkaan ei malta istua potalla kuin 5 sekuntia.
 
Meillä poika ei vielä sano sanoja, eikä osaa näyttää hätäänsä. Mut kun käytetään säännöllisesti potalla, osaa ponnistaa sinne kakan ja pissan ihan tarkoituksella. Jos ei ole hätä istuu n. 10sekunttia ja jos on hätä voi istua 5 minuuttiakin ja ponnistaa kakan pottaan. Siis tuotokset tulee lähes kaikki pottaan kun säännöllisesti käyttää. On myös erittäin tyytyväinen aina kun pottaan tulee jotain(hymy/nauru, taputus), tietää sen jo ennen kun katsoo itse pottaan tai aikuinen kehuu. Poika nyt 1v ja 2kk.
 
jazu
meillä oppi vähn reilun vuoden ikäisenä, tais olla 1v.1-2kk, osasi käydä pissalla ja välillä kakallakin, mutta vieraantui sitten potasta kun meille tuli muuttohösäykset ym. niin unohtui hetkeksi, nyt kaduttaa kun niin kävi, meidän tyttö on nyt 1v.8kk
 

Yhteistyössä