Koska lapsesi on oppinut hyppimään?

Siinäpä se kysymys tulikin, olen ihmeissäni kun meidän 1v2kk tyttö osaa jo hyppiä tasajalkaa ilmaan. Ei tietty korkealle ja yleensä jää varpaat maahan mut on kyllä useita kertoja hyppiny ihan kunnolla et jalat irtoo maasta! :LOL: On muutenkin kova käveleen ja juoksemaan.
 
suzyco :wave: täällä on tein taaperolle kaveri. On kanssa kova juoksemaan, kiipeämään, hyppimään. Oiskos oppinut hyppimään 1v2kk eli kuukauden päivät hyppinyt samalla tavalla kuin teillä. Eilenkin oltiin "teline"jumpassa ja siellä itse käveli penkkiä pitkin ja siitä hyppimään trampoliiniin. Tasasella kanssa hyppii just niin että ihan inauksen jalkapohjat nousee maasta.
 
Täällä n 1v 4kk neiti, joka on nyt noin kuukauden päivät hyppinyt oikeasti eli jalat irtoaa maasta yhtä aikaa. Aika koomisen näköinen kun hyppää tasajalkaa ja aika korkeallekin vielä, ottaa oikein käsillä vauhtia... :)
Vähän ihmettelin tätä näin aikaisin hyppimistä, mutta niinhän ne lapset oppii asioita eri tahtiin. Neiti juoksenteleekin ihan kovasti jo, mutta on kyllä muutenkin aika hurjapää luonteeltaan.
 
Hauskaa kuulla et muillakin jo hypitään! Se tosiaan näyttää aika koomiselta kun noin pieni hyppii. :LOL: Meillä jos halutaan hypätä korkeelle niin otetaan vaunujen sangasta kiinni et saa enempi tukee ja sit hypätään ja hauskaa on! Välillä täytyy sanka nostaa ylös ettei nyt ihan kokoaikaa hypi. Ja voi sitä kiukkua sit kun ei ylety enään... |O
 

Yhteistyössä