Koska lisää lapsia?

Onko teillä kokemuksia uudesta raskaudesta pian lapsen syntymän jälkeen? Kuinka pian olette alkaneet yrittää seuraavaa lasta, tai tulleet raskaaksi "vahingossa"? Miten raskaus on sujunut? Entä synnytys? Paljonko lapsilla on ikäeroa ja hyvät/huonot puolet pienessä ikäerossa?

Meillä asia on vasta suunnittelun asteella. Eihän näitä asioita koskaan voi oikeasti suunnitella valmiiksi, mutta yrittäähän aina voi. =)

Pilkkis
 
Meillä esikoinen on nyt 1v 3kk ja kuopus on 1kk. Kun esikoinen syntys niin annettiin toisen tulla kun on tullakseen;) Esikoinen oli 4kk kun tulin raskaaksi. Aluksi oli raskjasta kun väsytti kovasti ja oli pahaaoloa. Kaikki helpotti noin kahessa kuukaudessa. Loppuraskaus oli taas vaikea kun supisteli kovasti ja silti piti olla pojan kanssa kokoajan. Synnytys oli helppo. Synnytys käynistettiin ja synnytys kesti 4tuntia josta ponnistus 11minuttia. Poikien ikäero on 1v 2kk1päivä. Nyt kun olen ollut kotona 1kk:den niin onhan se rankkaa mutta kun siihen on asentoitunut hyvin ja saa vielä apua sukulaisilta ja mieheltä niin kyllä sen jaksaa. Meillä esikoinen osoittaa mustasukkasuuttaan sillä että kiukuttelee enemmän ja haluaa maitoa tai muuta ruokaa kun syötän vauvaa. Hyvät puolet tässä on se että kun vauva kasvaa niin esikoinen saa leikkikaverin/tappelukaverin:) Kyllä olen silti onnellinen että lapset tein pienellä ikäerolla vaikka päivisin välillä olenkin väsynyt yösyöttöjen takia. Uskon että kaikki helpottuu kun vauva on 4-5kk ja jaksaa olla enemmän hereillä ja yösyöttö ollaan saatu pois kuvioista( esikoinen lopetti 5kk ikäisenä yösyötön) toivos on hyvä elää. Onnea yritykseen :heart:
 
om 4 lasta pienillä ikäöeroilla eli vanhin on syntynyt 02/03,sitten on 04/04,11/05 ja 06/07 2 ekaa raskjautta meni ilman vaivoja mut nää 2 viimestä,kroppa alko reistaa..oli issiasta kamalia liitos kipuja ym..synnytykset ollu kyl helppoja.tää viimenen oli nopein siis ponnistus..mut enää en tekis näin pienil ikäeroilla ainakaa näin montaa =)
 

Yhteistyössä