Koska teidän lapset laittaa pitkät kalsarit housujen alle?

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Tarkoitan lähinnä alakouluikäisiä? Ja käyttääkö koskaan tuulihousuja ilman että alla on muuta kuin pikkukalsarit?

Mä en nyt osaa päättää mitä laitan pojalle, kun niillä on ulkoliikuntaa aamupäivä ja siellä sataa vähän vettä, ajattelin että tuulihousut mutta niillä on varmaan aika hiostava olla sitten loppupäivä sisällä.
 
"vieras"
Sitten kun ilman niitä palelee.
Ulkohousut on ulkohousut, joten niitä käytetään vain ulkona. Onks teillä kotioloissakin niin, että sisähousut otetaan pois, kun mennään ulos? Meillä ainakin sisähousut ulkohousujen alla, samoin ku takin altakaan ei oteta paitaa pois.
 
No meidän tyttö on viime viikot pukenut normisisävaatteiden päälle ulkohousut & -takin. Kalsareita ei tartte siihen alle.
Tänään on liikuntaa (suunnistusta) ja pukee verkkarit ulkovaatteiden alle. Suunnistaa sit joko ulkovaatteissa tai jos kovasti lämpenee (jota epäilen), verkkareissa.
 
"yks"
Siis me ainakin käytetään ulkohousujen alla sisähousuja. Ei tulis ittellekkään mieleen laittaa ulkohousuja ilman et siellä alla on jotain, inhottavan tuntuset muuten. Lisäks tuossa meidän koulussa vaaditaan ulkohousut ja sisähousut erikseen, hiekat ja rapa kulkeutuu muuten luokkiin.
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";24769468]Sitten kun ilman niitä palelee.
Ulkohousut on ulkohousut, joten niitä käytetään vain ulkona. Onks teillä kotioloissakin niin, että sisähousut otetaan pois, kun mennään ulos? Meillä ainakin sisähousut ulkohousujen alla, samoin ku takin altakaan ei oteta paitaa pois.[/QUOTE]

Joo, mutta gollegehousut ulkohousujen alla on aika kuumat kun nyt 10 astetta lämmintä ja 13 on luvattu.
 
Karamellitaivas
Meillä on pojalla ollut jo viikon ja asumme Keski-Suomessa. Täällä on ollut yllättävän kylmää ja päiväkodissa ei aina katsota, että onko lapsella tarvittava vaatetus päällä. Alkusyksystä poika oli kovassa kuumeessa, joten pakko oli laittaa.
Kalsarit, sisävaatteet ja ulkovaatteet, pipo ja sormikkaat ja asteita +4. Päivälläkin korkeintaan +10.
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";24769482]Joo, mutta gollegehousut ulkohousujen alla on aika kuumat kun nyt 10 astetta lämmintä ja 13 on luvattu.[/QUOTE]

Meillä on ollut 15 asteen märilläkin keleillä ulkohousujen alla sisähousut. Ei oo tullu kuuma.
 
Toka- ja viidesluokkalainen on laittaneet niinä aamuina kun on ollut alle 10 astetta, eli ainakin viime viikolla oli parina päivänä.
Tänä aamuna mittari näytti 7 astetta, isompi ei halunnut laittaa pitkiä kalsareita koska kuulema paahtuu sitten koulussa.
Sillä olikin aika paksut farkut joten menköön ilman kalsonkeja..
Nuorempi laittoi koska oli ohuet kollarit.

Alle viiden asteen kun mennään niin siinä vaiheessa ei enää neuvotella, tästä on kuitenkin jonkin verran matkaa linja-autopysäkillekin joten kylmä ehtii varmasti tulla.
 
minä,
No meidän tyttö on viime viikot pukenut normisisävaatteiden päälle ulkohousut & -takin. Kalsareita ei tartte siihen alle.
Tänään on liikuntaa (suunnistusta) ja pukee verkkarit ulkovaatteiden alle. Suunnistaa sit joko ulkovaatteissa tai jos kovasti lämpenee (jota epäilen), verkkareissa.
Lämmin päivä, +12 meillä lahdessa. Ei kummosia tartte että tarkenee:)
 
Alkuperäinen kirjoittaja isoäiti mölykylästä;24769653:
sitten kun tulee niin kylmä, että muuten ei tarkene. tytär pukee varmaan sitten kun kelit alkaa olla niin että lämpötila alkaa olla reilusti pakkasen puolella ja poika tuskin ennnen kuin on jotain -15 astetta
ite ainakin joskus yläkouluikäsenä kulki kireissä farkuissa ja napamittaisessa takissa oli pakkasta vaikka -30 :D
 

Yhteistyössä