Kosmetologin palkka?

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja "Minni", 03.09.2010.

 1. "Minni"

  "Minni" Vieras

  Haluaisin lähteä opiskelemaan kyseistä alaa, mutta mistään en löydä vastausta sille, että paljonko kosmetologi tienaa kuukaudessa? Toinen vaihtoehto olisi lähihoitajaksi...
   
  #1
 2. estenomi

  estenomi Vieras

  Kosmetologi toimii lähes 100%:sti yksityisyrittäjänä, joten palkka muodostuu sen mukaan, kuinka paljon saat asiakkaita. Pelkkänä kosmetologina on huonot työllisyysnäkymät, ekstraa on erilaiset jatkokurssit (mm. rakennekynsien teko, kestopigmentoinnit, maskeeraus ym.) Hyvin hyvin hyvin moni parturi-kampaaja kouluttautuu myöhemmin kosmetologiksi, ja näin kasvattaa ansaitsemismahdollisuuksiaan.

  Kosmetologi työskentelee yleensä 6 päivää viikossa noin klo 10-19. Tämä kaikki aika ei tietysti ole työntekoa, mutta liikkeestä ei silti voi "karata" mihinkään. Lauantait on yleensä lyhyempiä. Ja se palkka... edellisellä kuvauksella noin 1500 bruttona - verot. Käteen jää siis reilu tonni. Eli kosmetologina ei pahemmin rikastumaan pääse.
   
  #2
 3. "kks"

  "kks" Vieras

  Hei, MInulla on ollut palkallisena kosmetologi ja olen maksanut heille kampaajien tessin mukaista palkkaa. Tietenkin täytyisi olla hyvin työorientoitunut että kampaajan palkkaa kannattaa maksaa. Tällä hetkellä maksaisin vain 1000 e/kk koska palkkalaiskosmarien motivaatio työhön täysi nolla.
   
  #3
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti