Kotiäidit!

No en. Nuo kaksi menevät kyllä usein tähän aikaan pihalle, tuo nuorin ei siellä jaksais koko päivää pyöriä.
Välillä pitää ihan pyytää kotonakin olemaan, mutta onhan se kiva että seuraa löytyy ja tykkäävät ulkona touhuta :)
 
minä vaan
juu, tosin ollaan puistossa jo ysiltä :D
näin viikonloppuna sitten vaan löhötään.

pääsääntöisesti ulkoillaan siis arkena 9-11 ja 15-17 ja vielä tunti pikku kakkosen jälkeen.
 
Alkuperäinen kirjoittaja KooKoo:
Samoin jo ysiltä ulkona arkisin pari tuntia ja alkuillasta samoin, usein vanhempi 3 v. pyytää vielä päivällisen jälkeen tunniksi ulos. Viihtyy paremmin ulkoilemassa samoin kuin vanhempansakin =)
juu meillä kans oltais vaikka aamusta iltaan pihalla.mutta ku ovat vielä niin pieniä etteivät ilman valvontaa voi olla ku omalla takapihalla niin ei nyt sentää voida 8 tuntia päivässä ulkoilla.Kahteen kertaan päivässä kyllä käydään,paitsi nyt ku ollaan kipeinä.
 
:)
Arkena yritän aina kun mahdollista niin päästä aikaisin lapsen kanssa leikkipuistoon ym. koska päivemmällä onkin jo tiedossa ruoanlaitot ja mahdolliset siivoukset :D
Viikonloppuna sitten on enemmän löhöilyä tarkoittaen sitä että leikkipuistoon saatetaan mennä vasta 14 aikaan jne.
 
maailman huonoin
maaliman huonoin äiti varmasti olen ;-) eli vietämme aamupäivät aina sisällä (vuoden ikäinen lapsi) vaikka leikkipuistoon on melkein kauhea 3 minuutin kävelymatka. Ei vaan jaksa. Äiti juo mieluummin kahvia sisällä (nytkin), roikkuu netissä ja lapsi puuhailee omiaan ... Ehkä sitten iltapäivällä päikkärien jälkeen mennään joskus keinumaan, kun siellä puistossa ei ole muita. Heh heh, tää kuulostaa kirjoitettuna pahemmalta kuin onkaan.

Luulen kyllä että kun lapsi vanhenee ja alkaa kaivata seuraa niin varmaan aletaan käydäkin tuossa puistossa. Nyt se viihtyy loistavasti vielä toistaiseksi palapelin ja pallojensa kanssa ja jahtaa kissoja :) Sitä paitsi aika lailla vaikuttaa se, että meidän leikkipuiston rakennus on remontissa eli ei ole mm. vessaa, pitää olla vaan ulkona. Että ehkä se on silleenkin helpompi kotona :) (tekosyitä ...)
 
Jenis
Alkuperäinen kirjoittaja katmat:
me ulkoillaan kyllä joka päivä,joko omassa pihassa tai leikkipuistossa,muttei kyllä klo10:ksi ehditä ulos asti.PIenempi kun nukkuu klo10 asti aamulla...
No tosta se varmaan just on kiinni. Tuskin kukaan lapsiansa ylös repii vaan sen takia että ois jo kympiltä puistossa, mutta meillä esim. herätään 6-7 välillä ja klo 10 ollaan ihan varmasti jo ulkona. Lounaskin on jo klo 11, kun niin aikaisin herätään, ja pari tuntia kuitenkin ois tarkoitus ulkoilla, että siitäpä sen näppärästi laskee :)
 

Yhteistyössä