kova kuume yhtäkkiä!!! auttakaa!

poikamme 1v2kk sairastui noin 2 viikkoa sitten flunssaan ja siitä tuli tietenkin korvatulehdus (kolmas koko elin aikana).. sitten antibiootti kuuri oli ja meni ja menimme jälkitarkastukseen heti sen loputtua ja todettiin että paranemaan päin mutta punoitusta on vielä ja sitten toinen kuuri.. sitä oltiin annettu 5 päivää kun yhtäkkiä nousi 40 asteen kuume ja poika meni ihan vetämättömäksi! tänään lääkäri määräsi kolmannen kuurin ja runsasti kuumelääkkeitä.. korviin tai mihinkään muuallekaan ei pystytty katsomaan kun poika hermoili niin paljon.. kuume laski iltapäivällä hetkeksi mutta nousi taas illaksi.. mitäs nyt oikein kannattais tehdä?? voiko se olla vielä niistä korvista johtuvaa vai mitäköhän?? hyvin nukkuu kuitenkin...
 
Onhan lapselta katsottu tulehdusarvot (verikokeet)? Oliko arvot koholla? Onko yskää?

Meillä oli lapsella yhden yön 40 asteen kuume (siis VAIN yhden yön) ja koska se ei lähtenyt laskemaan kuumelääkkeillä ja oli ollut vähän yskää, menimme heti aamulla lääkäriin ja röntgenissä todettiin KEUHKOKUUME.

Siitä sitten sairaalaan 3 yöksi, suonensisäiset antibiootit jne.

 
Lisäisin vielä, että minusta lääkärin tutkiminen on ollut aika heppoista, jos ei korvia ole katsottu, keuhkoja kuunneltu tai verkokeita otettu!!

En ainakaan lähtisi pienen lapsen terveydellä leikkimään. Menkää yksityiselle jos julkisella puolella annetaan tuollaista "hoitoa".
 
kala
eikös sen jälkitarkastuksen pitäs olla vasta noin kuukauden päästä siitä korvatulehduksesta? käsittääkseni aikasemmin vielä ne korvat saattavat olla paranemassa ja siksi punoittavat. tyhmä siihen on mielestäni lisää antibioottia antaa.

kuitenkin tosiaan sanoisin että aika omituista hoitoa olette saaneet jos ei lääkärit tutki kunnolla. itse menisin kyllä yksityiselle koska siellä voi edes luottaa siihen et katsovat kaikki mahdolliset ja tekevät kaikki kokeet.
 
tulehdusarvot otettiin ja crp oli 58.. no yleensä käymme yksityisellä ja sieltä ollaan saatu hyvä hoito.. mutta asumme pienellä paikkakunnalla ja täällä ei yksityisille ole mitään päivystysaikoja vaan eka vapaa aika olisi ollut ensviikolle. ja lähin "iso paikkakunta" on 100km:n päässä joten ei ihan penestä viitsi lähtee lapsen kanssa ajelemaan.. no jokatapauksessa ajattelin huomenna soittaa sinne lähimmälle yksityiselle korvalääkärille ja tilata ajan.. en oikein tiedä siitä keuhkokuumeesta kun ei ole yskää.. tai eihän se välttämättä sitä kai tarvikaan.. voi että ku pienen lapsen kanssa on aina niin avuton olo itellä :(
 
Suosittelisin myös että veisit lääkäriin ja pian. Kun on antibioottikuuri kuitenkin päällä ja silti kuume nousee noin korkealle. Voihan se olla jotain muutakin kuin keuhkokuume.

Parempi viedä turhaan lääkäriin kuin katua jälkeenpäin. Eikös juu?
 

Yhteistyössä