Kova väsymys/uupumus, ainut oire allergiasta??

Onkos jollakin kokemusta allergian aiheuttamasta väsymyksestä?

Mulla on ollut nyt vähän aikaa kova väsymys/uupumus, mitään ei jaksais. Päätä särkee ajoittain ja on vähän hutera olo/huimaa. Mielestäni syön tarpeeksi ja vettäkin pyrin juomaan pitkin päivää. Flunssaa tai muuta ei pitäisi olla. Toki 1-vuotias poika vie kaiken ajan ja heräilee öisin, joten väsymys voiskin olla normaalia, mutta tuntuu että tää ois jotain muuta. Varsinkin, kun sama homma oli pari vuotta sitten keväällä.

Silloin 2 vuotta sitten tutkittiin ihan kaikki mahdolliset. Perus jutut kuten poskiontelot, kilpirauhaset, masennukset jne. Ja vielä lisäksi perusverenkuvat, keliakiat, laktoosi-intorelanssit ym. ym.. Eikä mitään vikaa löytynyt.
Viime vuonna ei ollut muistaakseni mitään. Silloin täysimetin vauvaa, joten se kai "suojaa" myös äitiä erinäisiltä jutuilta...??

Nyt tuli mieleen, että voiko allergiasta tulla pelkkä väsymys oireeksi? Nythän on jo euroopasta tuulien mukana tullut suomeen lepän ja pähkinän siitepölyä. Muita oireita kun ei ole....
Lääkäriin ei viittis enää mennä tekemään turhia tutkimuksia. Viimeksi yksityispuolen työterveyslääkärillä kävin. Muistaakseni silloin kyseli allergioista, mutta ne unohdettiin, kun ei mitään ole ennen ollut, nuhaa tms...
 
Minulla ei ole kokemusta allergista ja väsymyksestä, mutta tokihan allergia voi oireilla väsymyksenäkin. Sinulla on kuitenkin pieni lapsi, huimausta, päänsärkyä, joten syy voi olla niska-hartiaseudun lihasjumeissakin. tai hormonaalista....Toivottavasti saat avun vaivaasi!
 

Yhteistyössä