kreikan karpathos

mallikas
hei. Itsekin ollaan kaavailtu kyseistä kohdetta ensi kesäksi. Käy kreikka.net sivuilla, siellä on myös kyseisestä paikasta matkalaisten kokemuksia ja kysymyksiä keskustelupalstalla.
 
Me ollaan oltu Karpathosilla muutama vuosi sitten. Lapsemme olivat silloin 4 v, 4v, ja 11 v. Tunnelmallinen paikka ja ihania tavernoita rannassa joskaan me ei niihin voitu mennä kun lapset ei olisi jaksaneet istua siellä. Kävimme yhdessä pikaruokapaikassa jossa oli kylläkin erittäin hyvät ruuat. Matkarattailla on ihan hyvä työnnellä lasta joskin jalkakäytävät puuttuvat joten joutuu melkoisesti sukkuloimaan autojen vieressä.

Paikka on varmasti ihan kiva kun on vielä vauvaikäinen mukana, mutta meillä lapsille olisi saanut olla jotain virikettä, meillä kun ei ollut edes uima-allasta hotellissa. Toisaalta ranta oli lähellä mutta ei kovin lapsiystävällinen kun rantaan tuli aaltoja ja oli melko nopeasti syvenevä. Ranta oli pikkukiviranta. Videokuvasta olemme saaneet monet naurut kun olemme katsoneet kun toinen pojista suorastaan syöksyy rannasta aallon mukana. (Ei käynyt kuinkaan ja pojasta se oli vain hauskaa, mutta tarkkana sai olla ja pidettiin pojilla kelluntaliivit päällä).

Retkillä kannattaa käydä. Monet kävivät ja kehuivat hyviksi joskaan me ei niilläkään käyty kun koettiin että tulee liian raskaaksi poikien kanssa. (toinen autistinen ja jatkuvasti valvottava).

Suosittelen ottamaan mukaan lastenruuat, koska en nyt muista oliko niitä kovinkaan paljon tarjolla. Kaupat oli pieniä. Meillä oli mukana puuroryynejä, tuttelivellejä ja hedelmäpilttejä vaikka pojat oli noinkin isoja.

Mukava ja sillain aidon tuntuinen paikka jos vaikka vertaa Plataniakseen. Hyvää matkaa! =)
 
Olimme tänä kesänä siellä mutta lapsemme ei ollut mukana.Ihanan rauhallinen paikka. Lasten ruuat kannattaa ottaa mukaan aika huono valikoima ja hintakin voi olla kallimpi kuin suomessa, mutta vaippoja näin useissa kaupoissa. Jalkakäytäviä todella huonosti mutta kyllä rattailla selviää.Mäet todella jyrkkiä joten toivottavasti teidän hotelli lähellä keskustaa. Retket todella mukavia. Keskustan ranta ei niin lapsiystävällinen mutta vauvalle sekin ok! Vähän kauempaa löytyy todella ihania rantoja. Kysele jos tulee jotain vielä mieleen!
 
kiitoksia vastauksista!

niin, eipä tuo meän 7 kk vaavi vielä hirmusesti menoa kaipaa. tykätään rauhallisista paikoista. meän hotelli on tuon 3 kilsan sorarannan likellä. aateltiinki ottaa muonat mukaan ku maksaa kuulema yks purkki 1,40.

aikomus on elellä siellä vaavin tahtiin eli ylösnousu kello 6 B) ei ainakaan oo liian kuuma sillon. sit vaavi menee nukkuun jo 18-19 et illat ollaan sit hotellilla. onneks siin on keittonurkkaus, voipi joku ilta laitella safkaa itekki.

nalle puh: olitteko aurinkomatkoilla?
 

Yhteistyössä