Kuin vanhaksi olette pitäneet pinnasängyssä?

Meillä esikoinen nukkui n. 2-vuotiaaksi pinnarissa...olihan se jo aika iso siihen :whistle:
Kakkonen nukkui 9-kuiseksi asti ja kolmonen n. 1v asti =)
Eli en todella kyllä teinä ostaisi toista pinnasänkyä =) Ellei vaikka jostain lainaan saisi, jos oikeesti tuntuis että tarvis =)

Tämä nyt 3kk ikäinen vauva tulee siirtymään pinnarista pois n. 1½v iässä ja vain siksi niin myöhään, että sillon saa oman huoneen, johon lastensänky mahtuu, meidän makkariin kun ei mahdu =)
 
Tämä riippuu kyllä ihan lapsen ja pinnasängyn koosta. Meidän pinnasänky on pientä kokoa ja pojat taas keskimääräistä suurempia, joten siinä pikkusen alle puolen toista vuoden iäsää alkoi esikoisella olo pinnasängyssä olemaan tukalaa ja tämä nuorempi lapsukainen on vielä veljeään isompi, joten hyvä jos edes lähelle samaa ikää pääsee. Mutta sitten tiedän taas perheitä, joissa lapset nukkuneet melkein kolmevuotiaaksi asti pinnasängyssä, koska sänky on ollut niin iso, että sinne mahtuu ja toisaalta semmosta mallia, että sieltä on päässyt turvallisesti lapsi itsekin pois.
 
Meillä esikoinen siirtyi jatkettavaan sänkyyn reilun vuoden (kuitenkin alle 1 1/2v)iässä kun pikkuveli syntyi.Toisesta en muista,kolmas joskus 1 1/2v:n iässä.Nuorin nyt reilu 1v ja kohta siirretään jatkettavaan kun kiipeilee jo pois pinnasängystä,vaikka pohja ihan alhaalla.
 
Esikoinen siirtyi 2 veenä. Tästä kuopuksesta en tiedä kun ostin pinniksen josta saa toisen laidan kokonaan pois ja pohjan ihan alas niin taaperoikään asti menee kyllä helposti tossa. Pituushan saattaa tökätä vastaan nopeastikin vaikka muuten meniskin vielä pinniksessä.
 
meillä esikko siirtyi katkettavaan lastensänkyyn 1,8 vuotiaana koska veli syntyi siitä kk päästä ja tarvitsi pinnasänkyä.
siirto sujui loistavasti ja poika jäi heti omaan sänkyyn nukkumaan =)

nuorempi poika siirtyi jatkettavaan nukkumaan aika tasan 2 vuotiaana, oli paljon vilkkaampi joten siksi pidettiin vähän pidempään pinniksessä- ;)

nuorin vasta alle 3 viikkoa joten äp laatikossa asustaa :D :heart:

eilusti vaan kokeilemaan lasta jatkettavaan niin saa vauva pinniksen itselleen. mä en ostaisi uutta ;)
 
Meillä on Stokken Sleepy. Poika täytti just 2v ja otin yhden laidan irti sen kunniaksi. Poika ei kiipeile, joten pinnasänkynä on pidetty pitkään. Meinasi tossa pyytää, että äiti laittaa "oven" takaisin pinnasänkyyn... Hyvin mahtuu sinne nukkumaan. Olen kyllä nyt tilannut jatkopalat siihen, mutta kiirettä sängyn pidentämiseen ei ole.
 

Yhteistyössä