kuinka kauan käynnistys kesti...kokeneet pinoa

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
1. Rv 42+0 käynnistys aloitettiin tipalla. 42+1 cytotec kohdunsuulle klo 7 aamulla. Supistukset alkoi n. tuntia myöhemmin. Vedet meni puolenpäivän aikaan ja tyttö syntyi klo 21.19.
2. Rv 41+6 laitettiin tippa aamulla klo 8 jälkeen. Kalvot puhkaistiin puolen päivän aikaan ja siitä se rytinä vasta alkoi. Klo 17.22 syntyi tyttö.

Kolmas sitten tuli ihan itsestään.
 
Ensimmäinen raskaus. Käynnistettiin 39+6, neiti syntyi 40+2. Kolmena ensimmäisenä päivänä sain tabletin suun kautta, neljäntenä päivänä sama tabletti, mutta emättimeen, ja sit mentiinkin :D synnytyksen arvioitu kesto 12h, vesien menosta syntymään 10h.
 
"Jellona"
Ensimmäinen raskaus, aloitettiin käynnistys rv 42+1 aamupäivällä cytotecilla kohdunsuulle. Iltapäivällä toinen cytotec, ja illalla sitten alkoivat supistukset ja lopulta menivät lapsivedet. Lapsi syntyi 17 tuntia ekan cytotecin jälkeen, synnytyksen kesto oli 6 tuntia.
 
"..."
40+0 meni lapsvedet, ei kuitenkaan tullu supistuksia. Seuraavana aamuna cytotec käynnistys, ei apua. 40+2 oksitosiinitippa, jota jatkettiin seuraavaan päivään-> supisteli niin saakelisti 3 min välein, mutta mitään ei tapahtunu. Lopulta 40+3 kiireellinen sektio.
 

Yhteistyössä