Kuinka kauas olet valmis lähtemään kirpparille?

  • Viestiketjun aloittaja Yrittäjäksi?
  • Ensimmäinen viesti
Yrittäjäksi?
Mietin täällä, että josko perustaisin lastentarvikekirpputorin. Mietin vain, että missä sen pitäisi olla, kuinka kauas ihmiset ovat valmiita lähtemään kirppariostoksille? Onko parempi, että se on keskellä keskustaa (pienemmät tilat, ei parkkipaikkoja) vai onko parempi pikkuisen keskustan ulkopuolella? Vai olisiko joku lähiö ja kauppakeskus parempi? Mitä mieltä olette, noin niinkuin asiakkaina?
 
Mä kävin esikoisen kanssa tosi usein kirppiksillä ja ajelin moneen kertaan yhdelle hyvälle kirppikselle jopa 60 km.... :snotty: Tärkeää oli, että sai auton helposti parkkiin ja pääsi rattailla hyvin sisään. Sijainnilla ei sinänsä ollut väliä kun autolla kuitenkin liikkui. Kakkosen syntymän jälkeen ei sitten olekaan tullut niin paljon käytyä kun tuntui ettei mihinkään kirppikselle mahdu kaksostenrattaiden kanssa ja jo pelkkä lähteminen oli sellainen rumba, ettei vaan jaksanut... Saako udella minne paikkakunnalle olet perustamassa? ;)
 
tavallinen äiti
Tarpeeksi isot tilat, että mahtuu vaunujenkin kanssa tarvittaessa sisään.
Lisäksi pitäisi olla kunnolliset parkkipaikat lähellä, mikäli myyt isompiakin tavaroita kuten syöttötuoleja, pinnasänkyjä tms. ja turvaistuimia, että saa sovittaa autoon eikä tarvitse lähteä kantamaan ympäriinsä.

 

Yhteistyössä