Kuinka monella käytössä vieras-wc?

  • Viestiketjun aloittaja rouvailija
  • Ensimmäinen viesti
rouvailija
Siis erikseen vieraille tarkoitettu wc? Kuinka iso perhe ja asunto teillä on? Kuinka monta wc:tä oman perheen käyttöön? Käyttääkö oma perhe koskaan vieras wc:tä? Miksi olette päätyneet tällaiseen ratkaisuun?
 
"aapee"
Ok, eli ilmeisesti tämä ei tosiaan ole yleistä suomalaisessa kulttuurissa :D Olen katselemassa asuntoja ja monessa uudessakaan ei ole sellaista pientä wc:tä, jota voisi ajatella vieras wc:ksi, vaan voi olla, että pieni wc on esimerkiksi yläkerrassa makuuhuoneiden yhteydessä.
 
kolmen kohta teinin äiti
NO, miten sen nyt ottaa. Meillä on yläkerrassa lasten käytössä oleva wc, alakerrassa sellainen wc, jota voi käyttää kuka tahansa, ja tuolla navetan takana sellainen huussi, jota käyttää jotkut aitoissamme nukkuvat kesävieraat. Eli on? :)
 
Meillä on ns. lasten WC ja aikuisten WC ihan siitä syystä, että meidän aikuisten kauneudenhoito- ja hygieniakamat vievät niin paljon tilaa, ovat usein värikkäitä ja kiehtovia ja näin ollen houkuttelivat lapsia tonkimaan kaappeja, kun nämä olivat pienempiä. Käytäntö sitten jäi päälle, vaikka enää sitä ei niin tarvittaisikaan. Vieraat saavat käyttää kumpaa haluavat, molemmat ovat yhtä siistejä. Perheessä 2 aikuista ja 2 lasta. Asunnon koko 100 neliötä.
 
Viimeksi muokattu:
meillä sellainen
Meillä on vierasvessa vierashuoneen yhteydessä. Vessoja talossamme on yhteensä 7, perheessä on 2 aikuista ja 2 lasta. Talossa on neliöitä vähän yli 600. Ja tämä on aivan totta, meillä on tälläinen vähän erikoisempi koti.
 
"sasa"
Siis erikseen vieraille tarkoitettu wc? Kuinka iso perhe ja asunto teillä on? Kuinka monta wc:tä oman perheen käyttöön? Käyttääkö oma perhe koskaan vieras wc:tä? Miksi olette päätyneet tällaiseen ratkaisuun?
Meillä on toinen vessa, joka pidetään tip top kunnossa jatkuvasti vieraiden varalta, eikä sieltä löydy mistään mitään purkkia tai purnukkaa, mitä yleensä vessojen tasoilla on.

2+1 henkeä ja talo on 260 neliötä.
 
"yyhoo"
Ei ole kahta vessaa kämpässä, joten valitettavasti joutuu vieraatkin pissimään oman väen kanssa samaan pönttöön. ;) Mutta eipähän noista vielä kukaan ole siihen kuollut... :D
 

Yhteistyössä