Kuinka pian ensiaskelista konttaus jäi?

meillä aika samanlainen juttu.
neiti ens viikolla uoden,ekat askeleet otti 11k vanhana,mutta ei kuitenkaan vielä kävele.
tukia vasten mennään,silloin tällöin muutaman askelen ottaa jos houkutellaan.varvistaa tosi paljon,neuvoivatkin pitämään kenkiä jalassa sisällä,mutta niillä en usko tytön pääsevän edes seisomaan...ehkä hän lähtee kunnolla kävelemään,kun lötää sen tasapainon ja lopettaa varvistamisen!
 
Meidän poika otti ensimmäiset askeleet, 4-5 askelta, ilman tukea viisi päivää ennen kuin täytti 11kk. Parin päivän päästä otti jo 20 askelta ja kahden viikon päästä lopetti konttaamisen. Ja sitten menikin pian jo melkein juoksuvauhtia.. :whistle:
 
Muistaakseni 1kk ensiaskelista totesin että tuohan liikkuu jo enemmän kävellen ku kontaten, jopa ulkona missä ei niin tasainen maasto. Juoksemaan oppi 4kk ensiaskelista. Mut saattaa tuo edelleen huvikseen vaikka ryömiä, en sit tiä mitkä agenttileikit sil oikein on sillon menossa. :) Ei nimittäin ryöminyt vauvana ollenkaan ku oppi suoraa konttaamaan.
 
Ensiaskeleet ilman tukea 9,5kk ikäisenä (puita pitkin 1,5kk aiemmin) ja konttaus jäi saman tien. Toki muutaman kerran konttaili kun kaatui, mutta nousi aina pystyyn ja käveli mieluummin, jopa pihallakin toppakengissä (oli talvi).
Nyt jännätään sit pikkukakkosta, joka lähti puita pitkin kävelemään paljon aiemmin kuin esikoinen, että millonkahan sitten ilman tukea..
 

Yhteistyössä