Kuinka te hyödynnätte juustoja ruuanlaitossa?

  • Viestiketjun aloittaja Cheeses
  • Ensimmäinen viesti
Cheeses
Eli "ongelmanani" on jääkaapissa olevat joululahjaksi saadut juustot. Näitä ollaan syöty keksien kanssa jo ihan tarpeeksi, nyt olisi kiva saada hyviä ruokareseptejä.

Kaapista löytyy mm. Castello Whitea kolme pakettia, kaksi Marquis -juustoa, yksi pippurijuusto ja sekalainen kasa pieniä klimppejä.

Just tein jauhelihakastikkeen, mihin laitoin pari pakettia pippurijuustoa.
Toimiikohan toi valkohomejuusto ja Marquis (homekypsytetty, kittipintainen), jos valmistaisi perunoita Aurajuustoperunoiden tapaan?
 
makaroonilaatikkoon
makaroonilaatikossa toimii ainakin tavan homejuusto, niin voisinpa kuvitella että noi sun mainitsemasi menisi oikein hyvin. Castello valkohome ei ole niin voimakastakaan.
 
Oih, Castello Whitet tuhoaisin yhden/ilta :D Se on mun suklaata :p Samoin kävis noille Marquiseille.

Jos pippurijuusto on lähelläkään Musta Pekkaa, niin tekisin tätä: Herkut.net-resepti

Pienet klöntit raasteeksi ja pizzan päälle.

Vielä piti lisätä, että tässä valkohomeille reseptejä: Brie - Plazan keskustelut ? Plaza En ole itse kokeillut, mutta valkohomeholistina varmasti kokeilen nyt, kun nuo löysin =)
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä