No joko teen niin, että pannulle broiskut + öljy, vettä ja riisiä...sekaan hitosti curryä ja suolaa + mustapippuria tai sitten curryn tilalle oreganoa ja tomaattipyrettä. Kun lähes kypsää, joukkoon kesäkurpitsaa ja paprikaa...ehkä sipuliakin, jos sille päälle satun.
Vaihtoehtoisesti teen tätä:
Broilerimakaroonilaatikko
-4 kpl (á 50 g) sipulia
-600 g broilerin suikaleita
-2 rkl rypsiöljyä
-400 g kuviopastaa
-15 dl vettä
-2 kpl kanaliemikuutiota
-2 dl vehnäjauhoja
-3 rkl rypsiöljyä
-60 g tomaattipyreetä
-1 tl mustapippuria
-2 tl oreganoa
-2 tl basilikaa
-6 kpl valkosipulin kynttä
-4 dl ruokakermaa, max 5 % rasvaa
-2 dl juustoraastetta, max 17 % rasvaa
1. Kuori ja silppua sipuli. Ruskista broilerin suikaleet ja sipuli pannulla öljyssä.
2. Voitele uunivuoka ja mittaa pasta raakana vuokaan.
3. Valmista kastike: Kiehauta vesi ja lisää siihen kanaliemikuutio.
4. Sekoita vehnäjauhot öljyyn niin, että ne imeytyvät hyvin.
5. Lisää vehnäjauho-öljyseos kanaliemeen ja sekoita. Anna kiehua noin viisi minuuttia.
6. Lisää tomaattipyre, mausteet ja murskatut valkosipulin kynnet. Sekoita.
7. Lisää ruokakerma ja juustoraaste. Sekoita niin, että juusto sulaa kastikkeeseen ja kastike on notkeaa.
8. Levitä broilerin suikaleet ja sipulit pastan päälle tasaisesti.
9. Kaada kastike vuokaan ja sekoita kevyesti.
10. Kypsennä 200 asteessa noin 1 h.