"sss"
Mulla epäonnistuu JOKA KERTA jos en laita ruokakermaa. NYt ei ole.
Help! Maizenaa on ruskeille kastikkeille =)
Help! Maizenaa on ruskeille kastikkeille =)
Just näin !Pilkon sipulit- kuullotan ne-
laitan jauhelihan niiden sekaan (ensin pöydällä ollut huoneenlämmössä n.15-30min)-
ruskistan sen-
Maustan sen esim- eri pippuri mausteilla,jauhelihamausteilla,valkospulilla yms yms- vähän vaikka millä, riippuu myös mielialasta ja että mitä kaapista sillä hetkellä löytynee
sitten laitan muutamisen ruokalusikallista jauhoja ja sekoitan jauhelihan sekaan tasaiseksi mutta en ruskista jauhojen kanssa- sitten hanasta vettä ja sekoitus. ja kuumalle lidelle- siinä hämmennellen että sakenee-
sen ollessa sopivan sakeaa,tasaista laita lihaliemikuution ja tomaattimurskaa tai pyrettä- halutessa kermaa,juusto tms. riippuen taas mielialasta ja jääkaapin sisällöstä
Jos suinkin käy niin että kastike vaiheessa olikin liian vähän jauhoja- otan lasiin vähän vettä ja vähän jauhoja ja voimakkaasti sekoitan se lusikalla tasaiseksi litkuksi ja kaadan hiljakseen kastikkeen joukkoon hämmennellen samalla jottei tule klimppistä-
JA JOKA KERTA ONNISTUU )
Sipulia laitan tottakai myös. Ruskistan ne jauhelihan kanssa. Unohdin sen tosta.Ruskistan jauhelihan, maustan sen valkosipulilla, pippurilla, maustepaprikalla. Lisään jauhoja ja kääntelen ne jauhelihan sekaan. Lisään vettä ja lihaliemikuution. Joskus lisään papuja tomaattikastikkeessa sekaan