Kuinka tuon s****** kiipeilyn saa 3vuotiaalta pois?

  • Viestiketjun aloittaja Adoptoitavaksi?
  • Ensimmäinen viesti
Adoptoitavaksi?
Menee järki kun se kiipeilee ihan koko ajan,enkä edes liioittele,niin pöydille!!
Tiksipöydälle,tv-tason päälle,ruokapöydälle, vessan pöydille jne...
arvatkaa tehoaako jäähyt,kiellot,pois nosto,karjuminen jne...no ei!!!

 
vieras
Eihän ne auta ei..Meillä on yksivuotias juuri samanlainen, isosiskonsa kiipeilee vain sohvalle ja telkkaripöydille, joskus on vaatehuoneen hyllylle kiipeillyt. Yritä keksiä jotain muuta hommaa ja kohtahan on kesä niin pääsee pihalle kiipeileen :D
 
meillä on toiminut jäähy hyvin ,uusitaan niin kauan jäähy (ei kerralla kauaa) kun alkaa kielto tehota, joskus on aamulla aloitettu ja illalla viimeinen jäähy samasta aiheesta, periksi ei saa antaa!
Vanhempi on lapsen pomo! Toki rakkautta ja hellyyttä pitää olla ja kuria, mutta rakkaushan on myös selkeiden rajojen asettamista :xmas:
 
Jos teillä todella paholainen kiipeilee, väittäisin sitä ehkä harhaksi. Muutoin varmaan kannattaa lähteä liikkeelle siitä, että rauhoittuu ja ymmärtää, että tuo kuuluu lapsen normaaliin kehitykseen.
 
vieras
Minä en yrittänytkään kieltää, ohjasin vain kiipeilemään turvallisiin paikkoihin/olemaan varovainen kiipeillessään. Se vain on joillain luontaisena tuo kiipeily :). Meillä kuopus kiipesi 4 ensimmäistä vuotta sohvallekin aina käsinojan kautta :D. Ja on taitava!
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja syksy:
ottamalla yhteyttä kirkkoon, jos saatana teillä kiipeilee
:D ai kauheeta :eek:

Toiset ne vaan on sellaisia pikkukiipijöitä :) Meil helpotti 4-vuotiaana, mutta edelleen menee "pylly edellä puuhun" jos vaan mieleen juolahtaa.
 

Yhteistyössä