Kuinka usein käytte suihkussa?

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
Aamulla suihkuun että saan pestyä hiukset. En halua lähteä "unen hajuisissa hiuksissa" liikenteeseen.. :D Illalla pika suihku kastelematta enää hiuksia. Saunon noin kerran vuodessa. Kärsin ns.saunakrapulasta, eli saunan jälkeen kolottaa ja kipuilee selkä ja jalat.
 
pöäpöä
joka päivä suihkussa 1-2 kertaa, riippuu mihin aikaan urheilut. hiukset (pitkät) pesen joka toinen päivä, urheilun jälkeen. saunassa silloin kun huvittaa.

oikeasti ällöttää kun jotkut eivät pese itseänsä tarpeeksi. esim anoppi (yli 7-kymppinen). ällöttää juoda kahviakin luonaan kun haisee kauhealle (tiedätte vanhojen ihmisten ominaishajun, jotkut vaan pesee sen pois;)). olen myös huomannut tuttavapiirissä että tummahipiäiset naiset haisevat useimmin hielle kun vaaleahipiäiset. mulla on herkkä nenä :D
 
Hiustenpesusuihkussa joka toinen päivä, joskus talvella harvemminkin. Useammin jos kävis, ei tukka ehtis koskaan kuivua(samasta syystä iltasuihkut pannassa).. Muuten kyllä suihkuttelen päivittäin tarpeen mukaan ja saunassa käyn talvella viikottain, kesällä en lainkaan(tarpeeks kuuma muutenkin).
 
"vieras"
Hiustenpesusuihkussa joka toinen päivä, joskus talvella harvemminkin. Useammin jos kävis, ei tukka ehtis koskaan kuivua(samasta syystä iltasuihkut pannassa).. Muuten kyllä suihkuttelen päivittäin tarpeen mukaan ja saunassa käyn talvella viikottain
Näin mullakin. Hiukset pesen maksimissaan joka toinen päivä, ellei ole erityistä syytä pestä aikaisemmin (vauva puklannut hiuksille tmv.), mutta muuten peseydyn päivittäin tarpeen mukaan, joskus kahdestikin päivässä.
 

Yhteistyössä