Kuinka usein kylpyyn?

  • Viestiketjun aloittaja Viivi ja väiski
  • Ensimmäinen viesti
Viivi ja väiski
Tälläista utelen,elikkäs kuinkas muilla useastiko kylvetätte 1 vuotiaan?
Tiedän pitäisi ehkä useammin,mutta n 3 krt viikossa.Tietysti peppupesut ja muuten ilta/aamupesut
 
Kaksi kertaa viikossa yleensä, on ollut sama rytmi syntymästä lähtien ja nyt 1,5-vuotias. Peppu tietty pestään aina vaipanvaihdon yhteydessä ja joskus käsiä ja kasvojakin. Iho on pysynyt hyvänä !
 
poika tasan vuoden. silloin tällöin pestään koko ukko :eek:
eli kerran pari viikossa. iho erittäin kuiva, ja neuvola suositteli että kertakin viikossa riittää. tietysti joka päivä pestään alapäätä, käsiä, kasvoja
 
Meen neiti käy suihkussa 2 kertaa viikossa..toinen on yleensä saunakerta...pylly pestään about 3 kertaa päivässä ja käden ja kasvot aina ruokailun yhteydessä..ikää neidillä 2-vuotta mutta näin siis peseydytty aina...paitsi ihan vaavina ei saunassa käyty :wave:
 
Pari kertaa viikossa kylvetään reilu 1-vuotiaan kanssa. Joka ilta jos kylpis, olis nahka aika kuiva, kun se on nytkin.
Pylly pestään ainakin aamuin illoin ja yleensä kakan jälkeen paitsi jos on kakannut pottaan niin siististi, ettei pylly ole kakassa. Kädet ja kasvot ruokailun jälkeen. Varpaanvälit tarvittaessa :)
 
kitti
meillä kylvetään joka ilta.sauna lämmin joka päivä ja1.5 vuotias löylyttelee ja rypee vannassa mielellään.näin toimittu pienestä pitäen.lapsillamme ei ole kuivan ihon ongelmia,joten mahdollista toimia näin.
 

Yhteistyössä