kuinka usein te siivoatte kissan vessan?

  • Viestiketjun aloittaja l
  • Ensimmäinen viesti
meiju
Kaksi kissaa ja pyrin siivoamaan vessan kaksi-kolme kertaa viikossa. Ripuliaikaan siivoan joskus jopa neljästi päivässä. Nyt haaveissa kolmas kissa, ja sit täytyy hommata jo toinen vessakin.
 
ELHO
Sisäkissan omistan, siivoan laatikon aina heti, kun kakkaa löytyy ja koska käytän puupohjaista pellettiä, koko hiekan vaihto käy kerran viikossa. Jos haju on sietämätön, niin sitten kahdesti viikkoon.
 
diipadaapadei
Aamuin illoin putsataan, hiekat vaihdetaan kokonaan kerran viikossa tai kahdessa. Kaksi kissaa, molemmat täysin sisäkissoja. Niin ja kaksi laatikkoa, toinen yläkerrassa, toinen alakerrassa.
 
de
paakkuuntuvat hiekat vaihdetaan 1,5 viikon välein, 3 kissaa, 3 vessaa. pestään laatikko ilman aineita hiekanvaihdon yhteydessä harjalla, kissat on herkkiä kemikaaleille, siksi ei käytetä pesuaineita, kakat pois, kun näyttää olevan jotain, koppivessoista ei erikseen kurkimatta näe, mutta hyvä olisi joka päivä ottaa kokkareet pois.
 
Kun meillä vielä oli kissoja, käytin Everclean -mikrohiekkaa. Kaadoin aina koko pakkauksellisen hiekkaa puhtaaseen laatikkoon. Keräsin paakut ja kökkäreet pois sitä mukaa kun niitä laatikkoon ilmestyi ja kun hiekka "loppui" noin kuukauden välein, pesin laatikon ja laitoin uuden paketillisen hiekkaa. Everclean on niin hyvälaatuista ja paakut kestäviä, että "irtonainen" hiekka oli aina puhdasta ja hajutonta, eli hiekkoja ei tarvinnut vaihtaa koskaan sen takia.

Lisäyksenä vielä, että mä pesin laatikon aina etikalla ja satunnaisesti kloritella (klorite siksi, että laatikko oli valkoinen ja halusin poistaa siitä värjäytymiä ihan puhtaasti esteettisistä syistä ).
 

Yhteistyössä