Kuinka vietät Juhannusta?

Meillä on mies töissä, eli mie olen lasten kanssa ihan kotosalla. Luultavasti ulkoillaan pitkään, saunotaan, pikkuisen herkutellaan ja vietetään mukavaa iltaa vaikka lautapelien tai kirjojen kanssa. Jos on sadepäivä, varmaan katsellaan joku kiva filmi, maalataan sormiväreillä tai muovaillaan....
Kivaa pientä touhuilua!
 
Mökille mennään, lupaili poutasäätä. Syödään hyvin ja saunotaan. Kokonkin tein, mut perjantain tuuli levitti, ei kait kun kasattava uudelleen. Se poltetaan jos tuulee järvelle päin. Tuttavapari tekee rosvopaistin ja tuo perunat, mulle jää salaatit ja leivät, kuten viime vuonna. Mukavaa kun joku osallsituu ruokatalkoisiin. Vieraat tulee mökille veneillä, joten poistuvat sitten kokon polton jälkeen eli yövieraita ei jää. Juhannuspäivänä varmaan kierretään sukulaisia moikkaamassa naapurimökeillä ja voihan olla että jo kotiudutaan, välimatkaa kun on vain 30 km.
 
Grillataan ja saunotaan. Toivottavasti olemme mökillä. Riippuu miten tuo esikoinen paranee vesirokosta. :/
Mökille haluaisimme mennä, mutta jos lapsi on kovin kipeänä, niin saadaanhan tuo juhannus vietettyä kotosallakin. Ihan oman perheen kesken olemme jokatapauksessa... joten luvassa on niin lasten kanssa pelaamista, kuin muutama olutkin... Mukavaa, rentoa koko perheen yhteistä aikaa. Tehdään mitä sattuu huvittamaan, ei sen kummempia suunnitelmia. ;)
 
Meillä on toisena juhannuspyhänä esikoisen rippijuhla ja nuorimmaisen kastejuhla. Siivoamista ja valmisteluja tehdään vaikka ei mitään suursiivousta tehdäkään. Mukavaa yhdessä oloa perheen kanssa ja tietysti hyvää ruokaa laitetaan.
 

Yhteistyössä