Kuinkas usein seksiä???

  • Viestiketjun aloittaja mamix
  • Ensimmäinen viesti
Hassua
...mutta enpä ole ajatellut/laskeskellut. Olemme kumpikin tyytyväisiä seksielämäämme ja nuo rakastelukerrat riippuvat aina elämäntilanteesta. Tällä hetkellä menossa "nousukausi" ja ollaan onnellisia kaikin puolin mikä heijastuu myös seksiin.

Pienen mietiskelyn jälkeen: VÄHINTÄÄN 2 kertaa viikossa, ehkä keskimäärin 3-7 krt/viikko. Riittää meille, jää aikaa muuhunkin. =)
 
harvoin
meillä n.kerran kuukaudessa, silti mielestämme onnellisia. Kun hommaan "ryhdytään" niin sekstaillaan sitten kunnolla ja tuntikausia niin riittää meille pitkäksi aikaa. Muuten illat lasten mentyä nukkumaan tulee pyhitettyä lukemiselle, telkkarille ym.
 
sopivasti
keskimäärin 3-4 krt vkossa, molemmille ihan sopiva määrä. ollaan puhuttu paljon et miten kivaa kun seksielämä senkun paranee, 12v.naimisissa. uskollisesti. molemmat olemme toisillemme ekat ja ainoat seksikumppanit.
 
mamix
Tosiaan pistin tänne tälaisen kyssärin mielenkiinnosta, että onko oma seksielämä ihan kuihtumaan päin ollut. Meillä kolme lasta ja pienin vasta muutaman kuukauden ja toi seksi ei nyt ihan ole ollut päällimmäisenä mielessä. Täytyy vissiin ruveta tsemppaamaan :p
 
Mom
Kolme alle kouluikäistä lasta ja seksiä pari kertaa viikossa. Kiertoni puolivälissä saatetaan kyllä sekstailla 3-4 krt ns. kiimaviikon aikana. Tyytyväisiä ollaan ja varmasti sekstailtais koko ajan, jos molemmat haluais ja jaksais. Lapset ei siis ainakaan ole este.
 
MIES
\
Alkuperäinen kirjoittaja 03.10.2006 klo 16:02 MAMM kirjoitti:
\
Alkuperäinen kirjoittaja 03.10.2006 klo 11:58 hellu kirjoitti:
n. 3 kertaa vuodessa. onnellisesti silti yhdessä.
sama mulla onnellisesti yhdessä harvoin seksiä!
ei seksi ole kaikki mitä ihmisellä on.
ja molemmilla myös miehet allekirjoittavat tämän?? (vastauksesta päätelty, että olette naisia takuuvarmasti).... no kun sais kolmekin kertaa vuodessa :'(
 

Yhteistyössä