kuka antaa purkkiruokaa viel 3-vuotiaalle?

meillä
Silloin tällöin joo.
Tyttö on maitoallerginen ja jos on vaikka kyläreissu, juhlat, matkustamista tms, niin paras olla oma, helposti säilyvä ruokapurkki mukana, koska koskaan ei voi olla varma löytyykö maidotonta ruokaa sieltä missä on.
 
Marja- ja hedelmäsoseita syö meillä vielä 8v ja 10v ja laitan sitä myös täytekakun väliin ja tätini syötti miehelleen jälkiruuaksi soseita ja mies oli n.80v. Oli syöpäpotilas ja sai siitä sit varmasti vitamiineja ja oli helppo jälkkäri. Tätin mies oli tosin purkin nähtyään sanonu ettei hän mitää vauvan ruokia syö, mut täti oli kaatanu sen kuppiin ja laittanu kermaa päälle, niin oli vaan mies kysyny että miten sinä näin hyvän kiisselin keitit. Ei siis nähny ku kaato kuppiin. =)
 
Joskus tosi harvoin erityistilanteissa. Meillä tosin menee sit melkeen kaks purkkia jo kerralla..
Hedelmiä annan myös silloin tällöin soseena, kun poika ei oikeen suostu "oikeita" hedelmiä syömään, mut soseena kuitenkin menee.
 
En usko antavani. Paitsi hedelmäsoseita ja niitä on käytetty muutenkin ruuanlaitossa ja leivonnassa. 2-vuotiaaksi asti sai kyllä liki päivittäin, mutta nyt en muista koska viimeksi olisi syönyt. Ikää 2,5.
 

Yhteistyössä