kuka epäilee?

Todellakin epäilen ja syytä onkin epäillä, kun lukee vähän muutakin kuin thl:ää, ktl:ää ja lääkärien juttuja.

Meillä ei ota kukaan sikapiikkiä, en edes minä vaikka riskiryhmään kuulunkin, (raskaus).

Kaikki tutut jotka sairastaneet sikaflunssan , ovat sanoneet että tauti oli lievä tai saman veroinen kuin kausiflunssa. Ja aika moni tutuistani ei ota rokotetta.

 
Sikainfluenssa itää 1-7 vrk , rokotuksen jälkeen menee se 2-3 viikkoa ennen kuin rokote toimii.
Ei tartte hirveän hyvää laskupäätä tajutakseen että rokote on annettu liian myöhään noille , jotka ovat tautiin menehtyneet.

Meidän perheessä kaikki ne , joille rokotetta tarjotaan , ovat myös sen ottamassa. Mielummin rokote kuin tauti kumminkin , paitsi että jos rokote annetaan liian myöhään niin eipä siitä hyötyä ole.
 
mismina: niinhän ne väittää että rokote annettu liian myöhään, mutta kun ei tämä tauti ole kovin tappava niin mikä ihme ne ihmiset on tappanut? Kyllä herää kysymys että rokotuksilla on tekemistä tämän asian kanssa!

Eli mekään emme sitä piikkiä ole hakemassa.
 
^ Rokotteen ei ole todettu aiheuttaneen yhtään kuolemaa. Itämisaika ja rokotteen vaikutus on erittäin iso tekijä. Ja ottakaa huomioon, että aika moni vakavasti sairastuneita ovat pitkäaikaissairaita, joille olisi erittäin iso riski tavan flunssakin..
 
Möhköfanttis: Eihän niitä todetakaan, kun oireet tulevat "liian myöhään" tai pistetään jonkun muun kuten sikanuhan syyksi. Ne tapaukset eivät pääse ihmisten korviin, muuten kärsii bisnes.
 

Yhteistyössä