Kuka on kateellinen? Kilttimiehellä on vielä iltapala ja 💞 ennen nukkumaanmenoa

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Hiljattain kilttis kertoi täällä kaiken mielikuvituksen tuotteeksi.

Hän on muuttamassa pois äitinsä helmoista yksiöön Kouvolassa

Eli kaksi kilttiksen sivupersoonaa kirjoittelee ihan ristiin täällä
 
vierailija
Juurihan kerroit, että vaimo, kiviläävä jne ovat keksittyjä ja typeriä tarinoita. Eikö sinun pitänyt hakea apua itsellesi ap? Saitko sitä? Milloin muutat pois äidin luota? Siis sen liian hallitsevan äitisi?
 
vierailija
Mietipä ite, voiko joku muka olla kateellinen toisen harhoista? Voisin kyllä olla kateellinen tarinanakertojan mielikuvituksesta, mutta kun sekin kiertää samaa kehää, niin en kyllä keksi, miksi pitäis olla kateellinen yhtään mistään... 🤔
 
vierailija
Vitsailin sillä kun on ikäänkuin kaksi valtavaa vastakohtaa sivipersoonissaan

Hyvin pitkäaikaista hoitoahan tuo tarvitsisi
Googletin tietoa kannabiksen kasvatuksesta. Sitä ei saa viljellä myyntitarkoitukseen.
Yle aamussa oli puhetta hedelmällisyyshoidosta.
Kokemusasiantuntijana oli Arpia sukunimellä. Aloin sitten muistella yhtä samannimistä missiä ja katsoin netin vinkistä Ylen arkistosta vuoden 1977 missikisat. Tilaisuutta filmattiin ravintola Maestrossa, jossa tuli ainakin kerran käytyä. Hiustyylini oli tuolloin sama kuin ohjelman misseillä. Muistelin tänä aamuna hurli gurli-hiustyyliä, ja minulta kysyttiin mitä se tarkoittaa. Netin mukaan se on eri tyyli kuin mini vogue.
En tiedä miten ottaisin asioista selvää ilman nettiä. Ennen selattiin puhelinluetteloita ja tietosanakirjoja. Nykyään ollaan algoritmien ja nettipervojen orjia ja vietävissä.
Kilttimiehen ja hänen sivupersooniensa psyyket eivät kohennu tällä palstalla kirjoittelulla vaan menevät entistäkin enemmän juntturaan.
 

Yhteistyössä