Kuka osaisi ymmärtää

  • Viestiketjun aloittaja Tiu Piu
  • Ensimmäinen viesti
Tiu Piu
Olemme mieheni kanssa ollet vuoden jonkinlaisella etsikkoajalla, asumuserossa. Eli tavallaan seurustellaan ja tavallaan ei. Mies on paljon omalla asunnollaan mutta myös ain. puolet täällä, meidän entisessä asunnossa. Yksi lapsi on.
Meillä on ollut hyviä mutta äärimmäisen vaikeitakin tilanteita tämän asian takia. Nyt on alkanut tuntumaan, että mies on alkanut pitää tästä tilanteesta.
Eli tämä on kaikki mitä halusikin. Hän saa pitää perheensä, mutta muun ajan viettää villiä poikamieselämää.
Muuten tilanne saisi mennä näin, mutta...
Riidan jälkeen, pääsiäisenä, mies löysi ravintolasta naisen, jonka kanssa oli lyhyt suhde. Pyysin naista pysymään pois meidän välistä, koska yritämme kuitenkin. Tältä tuli erittäin törkeä paluuviesti, jossa kertoi mm. olevansa raskaana miehelleni. Tieto ei onneksi pitänyt paikkaansa!

No, puhuimme tämän suhteen jälkeen ja hiukan jo aloin luottamaan. Mies todella yritti. Viime viikonloppuna sitten sain vihiä, että mies oli iskenyt jonkin naisen läksiäisissä, hoitanut hommansa, ja palannut seurueen mukaan. Sitten saapui viereeni yöksi.
Ja lisäksi meillä on nyt seksiä enemmän kuin ennen ja paljon parempaa.

Tämän jälkeen, nyt maanantaina lähetin miehelle viestin, että miettii, kenet haluaa. Tämä ei kuitenkaan jatku enää. Tiistaina lähetin vielä toisen viestin. Hänen piti eilen tulla tänne. Mutta sen maanantaisen viestin jälkeen hänestä ei kuulu mitään. On tyystin kadonnut. Mies pelaa joka päivä netissä (on siis jonkin sortin riippuvuus). Minulla on hänen tunnuksensa. Sen lähettämäni viestin jälkeen kaikki pelaaminenkin on loppunut. Autonsa oli tänään asuntonsa edessä eli ainakin tänään on sinne mennyt. Päätin kuitenkin, että annan aikaa, en soita, en käy. Päättäkööt itse.

Mutta nyt alkaa hiukan vaivaamaan. Voisiko olla että tuollainen käytös osoittaa miehen olevan täydellisen piittaamaton omasta lapsestaan/minusta, vai mitä? Pyysin asiallisesti viestissä palauttamaan myös asuntoni avaimen, jos haluaa pitää naisensa. Ei ole sitäkään palauttanut!
 
Kyläpä vaikuttaa, että miehesi ei ole valmis elämään perhe-elämää. Hänellä on muutenkin ongelmia, puhuit peliriippuvuudesta. Monet ei tule ajatelleeksi, että riippuvuus johtuu useímmiten jostain muusta isommasta ongelmasta, johon riippuvainen hakee lohtua..

Sinun kannattaa miettiä haluatko elää tällä tavalla? Vastaa itsellesi rehellisesti minkälaista elämää tämän miehen kanssa haluat elää, ja mieti sitten onko miehestäsi siihen elämään?

Miksi ylipäänsä asutte erillään? Miksei yhdessä asuminen onnistunut? ja miten se myöhemmin onnistuisi...?

Tsemppiä sinne ja muista, mitä sitten ikinä teetkin, lapsi ansaitsee onnellisen ja rauhallisen kodin!
=)
 
Tiu Piu
En halua tällaista elämää, sen tiedän. Haluan sen mitä oli ennen, alussa ja lapsen ollessa pieni. Tämä asumusero tuli yllättäen. Mies vain lähti. Syytä ei ole kummemmin kertonut. Vain peliongelma ilmeni tuolloin. Sitä oli kestänyt jo ainakin 1/2 vuotta. OIkeastaan nyt vasta, noiden suhteiden jälkeen, minulla on voimaa saada itseni irti. Mutta toisaalta, jos ongelma ei olekaan meidän suhde, vaan miehellä todella on pahoja ongelmia. Haluaisin auttaa, mutta mies kieltää kaikki ongelmat. Vaikka satojen eurojen laittaminen kuussa ei kai ole pieni peliongelma. Varsinkaan kun tulot eivät ole huippuluokkaa.

Joka tapauksessa on hyvin vaikeaa sanoa miehelle ei, kun pelkään, että lapsi jää täysin isättömäksi. Siksi mietin, mitä tuo katoaminen voi kertoa ihmisestä. Miksi ei palauta avaimia ja hae tavaroitaan ja sovi tapaamisista, jos ei minusta välitä. Miksi sitten ei yritä palata takaisin jos välittää. Miksi katoaa ihminen jäätyään kiinni valheesta?
 

Yhteistyössä