kukaan kokeillut erillään asumista

  • Viestiketjun aloittaja millipilli
  • Ensimmäinen viesti
millipilli
siis ennen kuin ero tehty viralliseksi..ollaan avoliitossa ja ajateltu pientä katkoa. miten mahtaa käytänössä onnistua asunnon vuokraus ilman osoitteen muutosta?
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 11.05.2006 klo 13:14 millipilli kirjoitti:
siis ennen kuin ero tehty viralliseksi..ollaan avoliitossa ja ajateltu pientä katkoa. miten mahtaa käytänössä onnistua asunnon vuokraus ilman osoitteen muutosta?
Ei kai niitä kirjoja tartte muuttaa jos ei esim. hae asumistukea (siis se joka muuttaa). Yksityiseltä varmaan löytyy nopeastikin joku luukku.
 
miizu
meillä kävi niin että oltii asumuserossa jamies halusi muuttaa takasin yhteen,mutta sitten yhtäkkii kääns kelkkansa ja syynä oli "ystäväni"joka olitunkenut siinä jossain välissä kun emme olleet vielä eronneet niin meidän väliin.meillä on 4lasta..ja ukko on/asuu nyt "ystäväni"kanssa,eikä tiietookaa mistää kotiinpaluusta..harkitse tarkkaan.vaikka ei kaikki ole tälläisiä selkäänpuukottajia.
 
samassa veneessä
Meillä aivan sama tilanne kuin aloittaneella. Nyt asiat liikahtaneet eteenpäin, kämppä on hakusessa. Riski otetaan kaikesta huolimatta. Niin kuin mieheni sanoo, tulevaisuus on avoin yhteen paluukin on mahdollista.
 
Me muutettiin erilleen viime kesänä, mies vuokrasi kaksion ja mä ostin kolmion. Avioerohakemus jätettiin viime keväänä. Puoli vuotta harkinta-aikaa tuli ja meni, vuosi täyttyi ja eroa ei haettu lopulliseksi. Nyt viikonloppuna puhuttiin, että miehen loman aikaan voisi kokeilla että mies muuttaisi meille vähäksi aikaa ja jos kaikki menee hyvin, alettaisiin sitten ensi vuoden puolella katsella isompaa kämppää.

Voi olla, että se erillään asuminen olisi hyväkin ratkaisu, ja näkisitte mikä toisessa ja suhteessa on hyvää, mutta voi myös olla, että se välimatka tekee sen, että suhteessa ei näekään mitään positiivista ja haluaakin erota. Yhtäkaikki, olisiko kumpikaan huonompi vaihtoehto kuin nykyinen?
 
puu
Meillä kokeiltiin erillään asumista kerran mutta päätettiin muuttaa taksin yhteen ja ostettiin omakotitalo, lapsikin tuli ja menitiin naimisiinkin..Hyvin meni puolisen vuotta sitten alkoi vuoritorata elämä. Tällä hetkellä ollaan asuttu erossa 2 vuotta mutta kumpikin kaipaa toista ja kokonaista perhettä mutta vielä ei olla uskallettu mitään vakavaa päätöstä tehdä asian suhteen. Puhuttu on kyllä todella pitkään kaikenlaisia vaihtoehtoja,itse en ole vielä valmis muuttamaan yhteen,mies kyllä olisi.
 

Yhteistyössä