Kummalla lihapiirakka ohjeella tekisit?

http://www.hs.fi/ruoka/reseptit/artikkeli/Lihapiirakka/1135244636721

http://kotiliesi.fi/ruoka/reseptit/iki-ihana-lihapiirakka

Jompi kumpi ohje olisi tarkoitus toteuttaa tänään :) Mietinnän alla vaan on se, että kumpikohan kuoritaikina olisi parempi... En ole ikinä tehnyt itse lihapiirakoita ja se perinteisempi, pehmeä hiivalla kohotettu taikina ei nyt käy vaihtoehdoksi. Mikäli päädyn tuohon peruna-taikinaan, vaihdan varmaan perunan tilalle bataattia.

Kummalla itse tekisit? Ja kannattaa kypsentää uunissa vai rasvassa keittämällä? Rasvaa ei nyt tartte pelätä, kunhan olis hyvää :p
 
Veikkaat, että tommosen rahkataikinan voi hyvinkin keittää rasvassa? Mullakaan kun ei ole alkeellisintakaan kokemusta rasvassa keittämisestä, joten en yhtään tiedä, että mitä siinä voi keitellä ja mitä ei...
 

Yhteistyössä