Kumman ottaisitte? Pojalle ulkotakki Reima tai PoP?

  • Viestiketjun aloittaja Laatua halvalla...
  • Ensimmäinen viesti
[QUOTE="...";28106118]No tässä taloustilanteessa kaikki kotimaisen suosiminen on jees.[/QUOTE]

Missä vaiheessa Reimatec on alkanut valmistaa vaatteensa Suomessa?

Popin valitsisin sillä tykkään käyttää pojalla raikkaita värejä, inhoan sinistä. Tuossa Reimatecin takissa oli rumat salamat (?) hihoissa.
 
ap...
[QUOTE="...";28106118]No tässä taloustilanteessa kaikki kotimaisen suosiminen on jees.[/QUOTE]

No tässä taloustilanteessamme tuotteen valmistusmaalla ei ole ajankohtaista. Toisaalta kuinka kotimaista tuo Reima nyt on?
 
Reimatecin, vaaleansinisenä. Popin ulkovaatteet eivät ole osoittautuneet käytännössä hyviksi, meillä.
 
[QUOTE="...";28106118]No tässä taloustilanteessa kaikki kotimaisen suosiminen on jees.[/QUOTE]

REima ei oo kuule kotimaista nähnytkään enää piiiitkään aikaan. Vaatteet valmistetaan Kiinassa ja firman omistaa Tanskalainen yritys.
 
"vieras"
En ainakaan reimateccia ottais! Laatu niissä on laskenut hurjasti. Ostin tänä vuonna molemmille pojille reimatecin ulkovaatteet (takit ja housut) ja takeissa jo reikiä hihoissa ja lahkeissa sekä housuissa polvet kuluneet puhki. Eivätkä edes olleet ainoat ulkouluvaatteet tälle talvelle. Lapset 9v ja 5v.
 
"vieras"
[QUOTE="Vieras";28106162]Pop on lämpimämpi eli se. Popin vaatteet valmistetaan Turkissa ja Reiman Kiinassa.[/QUOTE]

Popin vaatteita valmistetaan muuallakin kuin Turkissa, esim. lapsen takissa lukee made in China.
 
arqus
[QUOTE="vieras";28106307]Ostin tänä vuonna molemmille pojille reimatecin ulkovaatteet (takit ja housut) ja takeissa jo reikiä hihoissa ja lahkeissa sekä housuissa polvet kuluneet puhki. [/QUOTE]

Sama täällä. Ostin 7-vuotiaalle koulupojalle marraskuussa perustoppahousut, nämä ne taitaa olla:
Reimatec

Niistä sanotaan että ovat erittäin hyvin kulutusta kestävät; se tarkoittaa että 2kk päästä on polvi puhki ja tuo heijastintarra irtoaa saumoistaan. Ei oikein vastaa käsitystäni sopivasta hinta-laatu-suhteesta.

Myös ne Reiman vk-takit mitä pojalla on ollut, kulahtavat yhdessä kaudessa hihoista ja helmasta puhki, joten taitaa olla aika ruveta katselemaan parempia merkkejä - jos sellaisia on??
 
"vieras"
Mun mielestä molemmat ihan kivan näköisiä, Pop kivemman värinen, kun noin pirtsakka. Popin ulkovaatteet on kyl aika jäykkää materiaalia, ja siksi ollut vähän hankala meidän lapsukaiselle, mutta hän onkin vasta vajaa 1,5 ja liikkuminen ei oo niin sujuvaa vielä. Meillä Reiman ulkovaatteet on ollu siis käytännöllisemmät tänä talvena. Mutta vähän isommalle lapselle ottaisin Popin, tykkään Popin vaatteista muutenkin :)
 

Yhteistyössä