Kumpi parempi: sateenvarjoksi vai "neliöksi" taittuvat matkarattaat?

Meillä on 3 kk vauva, jonka kanssa aiomme matkustella. Matkarattaissa on sellaisia sateenvarjon malliin kokoontaittuvia ja sitten on neliönmallikseksi kokoontaittuvia malleja. Kummanlaisia suosittelette, mitä hyötyä/haittaa näissä malleissa? Huomioon pitää ottaa ainakin lentomatkustaminen, taksimatkat ja mahdollisesti myös juna/bussikuljetus. Vauva lienee kätevintä kuljettaa kantoliinassa lentokoneeseen.
 
Sateenvarjomalliset menevät noinkeskimääräisesti pienempään tilaan, mutta onhan näissä eri merkeissä eroja. Joitain sattareita voi helposti vetää perässään vaikka ovatkin kasassa, toisenlaisia ei voi.
Enemmän kiinnittäisin huomioita helppoon kasattavuuteen, kestävyyteen, ja hyvään makuuasentoon ja reiluihin sisätiloihin (tietenkin mahdollisimman pienillä ulkomitoilla ;) ). Ja plussaa jos rattaissa edes pieni tavarakori. Merkkejä ja malleja en osaa neuvoa, siitä on hieman aikaa kun olen viimeksi matkiksia ostellut. (Ne muuten olivat Quinnyn Zappit, jotka muuten ihan jees, mutta tuossa vanhemmassa mallissa ei ole makuuasentoa, uudessa näköjään on sekin. Tavarakorikin puuttuu, mutta menevät autoon niiiin pieneen tilaan, että annan puutteet anteeksi.)
 

Yhteistyössä