kun sinkkuna ollessa tapaatte miehen niin mihin kiinnitätte ensimmäisenä huomiota?

  • Viestiketjun aloittaja "mila"
  • Ensimmäinen viesti
Ensin vaistomaisesti ulkonäköön ja sitten olemukseen: onko mies ylevän ja ylpeän oloinen vai maanläheinen ja hymyilevä - onko hymy aito vai teeskenteleekö. Vaikka oisi kuinka komea ja ihana ja seksikäs mies, niin omahyväinen tekohymy on todellinen turn-off. Jos mies on epävarma eikä tunnu viihtyvän kehossaan tai ympäristössään, ei sekään ole mukavaa. Jalat maassa, pää pilvissä ja hymy silmissä on hyvä aito yhdistelmä. :)
 
Hiuksiin, silmiin, vaikutelmaan iästä ja käytökseen viimeksi sinkkuna ollessani kiinnitin huomiota.

Parhaat hiustenvärit tumma ruskea tai pellavanvaalea. Ei mielellään siiliksi tai kaljuksi kynittyä päätä. Silmienväri mieluiten eri kuin itsellä - mulla on läheltä katsoessa vihreät. Iän puolesta oli paha, jos mies olisi mennyt isästäni. Käytöksessä pahinta sellainen liiallinen reteys.
 
mämä
En nyt sinkkuna kiinnitä miehiin mitenkään eri tavalla huomiota, kuin varattunakaan. Suhde oli niin paska, että olisin voinut vaihtaa miestä lennosta, jos nyt joku olisi sattunut kiinnostamaan. Mutta koska miehet ovat kaikki paskoja, en näe järkeä katsella niitä enää.
 
"vieras"
Viimeksi sinkkuna kiinnitin huomiota kyllä hymyyn. Ja siihen miten jännästi mies siristi silmiään, ja hymyili. Meni polvet veteläksi. Katsoin sen profiilia, ja se silmien siristys ja hymy oli ihan yhtä seksikäs. Sitä vieläkin kattelen sitä ilmettä, ja ajattelen et ah mun ihana mies. :D
 

Yhteistyössä