Kuomun kiristyksestä

Voi mahoton sentään...ajattelin kuomua kiristää. Noh, kuusiokoloavain kyllä löysi paikkansa ja kiristämäänhän siinä sit ainakin mukamas käytiin....tuntui vaan et homma pyöri ja pyöri ilman mitään lopputulosta. No nyt siis kysyisin teiltä jotka olette kuomuja kiristelleet että mitenhänse oikein tapahtuu? Vai onko nyt niin että kuomulla ei ollutkaan tarvetta kiristyä. Onko erivalmistajilla erillaiset systeemit vai kuinkas nämä hommat toimii?


Kiitos paljon avusta!!!! :flower:
 
Jos kyse Emmaljungan vaunuista niin siellä se avain vaan pyörii niin ilman mitään vaikutusta. Kävimme liikkeessä kaksi kertaa turhaan kiristyttämässä ilman minkäänlaista apua. Kuomu lörpähtelee alas edelleen jatkuvasti pienestäkin töyssystä. Seuraavaksi yritetään saada uusi kuomu kuluttaja-asiamiehen avustuksella. Jos vaunuista ollaan maksettu miltein 800 euroa niin luulisi kuomun toimivan kauemmin kun vaan 6 kk! Ja malli meillä Sport classic.
 
Jns
\
Alkuperäinen kirjoittaja 19.03.2006 klo 08:54 NäkymätönNinna kirjoitti:
me käytettiin vaunuja vaunuliikkeessä ja siellä kiristivät niin et on pysynyt. meni takuuseen ja vaunut on brio combi
Meille jo ostaessa sanottiin että kuomu saattaa olla tehtaalla laitettu löysemmin, että voipi käydä käyttöönoton jälkeen kiristämässä ostopaikassa ja niin teimme eikä ole kertaakaan löpsähtänyt. Brion Kombi-yhdistelmät täälläkin! :wave:
Edellisissä Emaljungan kuomurattaissamme taas ei auttanut mikään kiristys vaan aina se vaan löpsötti. Myytiin ne pois ja sanottiin kyllä kuomun viasta ja myytiin siks halvemmalla.
 
Voi paljon kiitoksia vastauksistanne!

Meillä on nähtävästi sellainen kiristys-systeemi että toisellapuolla kuusiokolo ja suojanupin takana samanlainen kuusiokolo ja "vieteri". Eli kuulemma tämä muovinupin takana oleva on vastakappale ja kun siellä ei ollut mitään eilen niin ei ihmekkään että mitään ei tapahtunut vaan avain pyöri. (Huomaa, nainen ja tekniikka...aina ei voi voittaa) :whistle: Joten tarvitsen kaksi kuusiokoloavainta ja kaupat kun ei ole nyt auki niin huomenna pääsee vasta kokeilemaan. Kuomulla ei kyllä ole ihmeemin lörpsähtänyt että pysyy kyllä tehtävässään, mutta vuoden käytössä hiukan menetänyt ryhtiään jonka takia ajattelin sen kiristää ennen kun alkaa lörpsähtelemään kun noita kauhu-juttuja on kuullut ihan kiitettävästi merkistä riippumatta.

Kiitos teille avustanne!! :flower:

 

Yhteistyössä