Kuukautiset myöhässä, ovistestissä haamu. Apuaa!

Onko muilla kokemuksia? Kuukautiset ovat muutaman päivän myöhässä. Muita oireita ei oikeastaan ole kuin vähän rintojen arkuutta. Kaksi raskaustestiä näyttivät negaa, ja myöskin ovistesti ei ole näyttänyt kuin yhtä viivaa. Äsken kuitenkin ovistestiin tuli haamu, voisikohan? Vai kuvittelenko vain odottavani lasta?? :ashamed:
 
"kätilö"
on ihan normaalia, että ovulaatiotesti näyttää haaleaa loppukierrossa. luultavimmin et ole ovuloinut tässä kierrossa lainkaan, ja kierto venyy sen aikaa että pieni kysta munasarjasta puhkeaa -> kuukautiset alkavat. se on ihan normaalia, joka naisella suunnilleen kaksi kiertoa vuodesta ovat tällaisia ovuloimattomia ilman sen kummempia taustavaivoja. :)
 
[QUOTE="kätilö";28190233]on ihan normaalia, että ovulaatiotesti näyttää haaleaa loppukierrossa. luultavimmin et ole ovuloinut tässä kierrossa lainkaan, ja kierto venyy sen aikaa että pieni kysta munasarjasta puhkeaa -> kuukautiset alkavat. se on ihan normaalia, joka naisella suunnilleen kaksi kiertoa vuodesta ovat tällaisia ovuloimattomia ilman sen kummempia taustavaivoja. :)[/QUOTE]


Mulla kyllä oli ovulaatio n. puolessa välissä kiertoa..
 
valitettavasti ovulaatiotesti voi näyttää koko kierron jotain, vasta ovulaatioplussa testissä, eli tasavahvat viivat vois kieliä raskaudesta tai ovulaatiostakin joka on myöhässä, mikään kun ei ole varmaa.. ovulaatiokaan ei ole koskaan varma, edes testeistä huolimatta, LH hormoni kun voi kohota ilman tapahtuvaa ovulaatiota...

odottele muutama päivä ja testaa uudestaan r-testillä :) muuta ei oikein voi..
 
"kätilö"
jos sulle ei ole tehty ultria tässä kierron aikana, et voi olla varma ovulaatiosta. vaikka ovulaatiotesti olis positiivinen oikealla kohdalla kiertoa, se kertoo vain luteinisoivan hormonin noususta. vaikka LH nousee, se ei takaa sitä että jommassakummassa munasarjassa olisi tässä kierrossa kypsynyt saatika irronnut munasolua. :)
eli sanoisin että odottele vuotoa rauhassa.
 

Yhteistyössä