Kuvaketju kauniista naisista!

  • Viestiketjun aloittaja "oho"
  • Ensimmäinen viesti
"mies"
Mies, mikä sun motiivis on, kun sä koko ajan ikäänkuin jauhat jotain mitä ei ole muka enää? Miksi sä koko ajan dissaat suomalaisia naisia epäaidoiksi, epäseksuaalisiksi, epävarmoiksi, miehekkäiksi?

Se on aika törkeää, että rupeat arvioimaan jopa palstalaisten tyyliä täällä, kehotat olemaan naisellisempi ynnä muuta. Ethän sä voi edes tietää millasia naisia täällä palstailee. Käyttäydyt törkeästi.
Minulla on paljon kokemusta nykynaisten suuresta pahoinvoinnista maassamme. Toivon voivani tuoda jotain uutta poliittista, sosiaalista, esteettistä, jne. näkökulmaa heille. Ja toisaalta naiset kiinnostavat ja toivoisin heidän olevan hieman erilaisia kuin he nyt ovat. Olisi niin paljon mahdollisesti parempaan hyvinvointiin ja suurempaan kauneuteen johtavia tapoja olla nainen kuin nyt näkyy. Se olisi myös itselleni mieluisaa jos muutosta sellaiseen tapahtuisi.

Esim. tuo hyväsydämisyys ja lämpö kuten Morsiamen isä -leffassa. Ne alkaa ihan oikeasti olla ainakin nuoremmissa naisissa todellakin harvinaisuuksia jos nyt ei mennä alle 20-vuotiaisiin. Naisten maailma on muuttunut aivan valtavasti lähimmän 20 vuoden aikana - eikä mielestäni monessa henkisessä tms. asiassa paremmaksi vaan pahemmaksi. Tietty hyväuskoisuus ja lämpö ovat naisista karisseet, joita vielä lähimenneisyydessä oli runsaasti. Naiset ovat "kovettuneet" lyhyesti sanoen.
 
Peyote
[QUOTE="mies";28901616]Minulla on paljon kokemusta nykynaisten suuresta pahoinvoinnista maassamme. Toivon voivani tuoda jotain uutta poliittista, sosiaalista, esteettistä, jne. näkökulmaa heille. Ja toisaalta naiset kiinnostavat ja toivoisin heidän olevan hieman erilaisia kuin he nyt ovat. Olisi niin paljon mahdollisesti parempaan hyvinvointiin ja suurempaan kauneuteen johtavia tapoja olla nainen kuin nyt näkyy. Se olisi myös itselleni mieluisaa jos muutosta sellaiseen tapahtuisi.

Esim. tuo hyväsydämisyys ja lämpö kuten Morsiamen isä -leffassa. Ne alkaa ihan oikeasti olla ainakin nuoremmissa naisissa todellakin harvinaisuuksia jos nyt ei mennä alle 20-vuotiaisiin. Naisten maailma on muuttunut aivan valtavasti lähimmän 20 vuoden aikana - eikä mielestäni monessa henkisessä tms. asiassa paremmaksi vaan pahemmaksi. Tietty hyväuskoisuus ja lämpö ovat naisista karisseet, joita vielä lähimenneisyydessä oli runsaasti. Naiset ovat "kovettuneet" lyhyesti sanoen.[/QUOTE]

Mites ku mulla oli ihan hyvä olo, ennenku luin taas sun kommentteja. Ehkä pahoinvointi johtuu susta, sillä mä ainakin voin hiukan pahoin aina kun oot paikalla. Oikeesti alkaa vähän oksettaan.
 
"mies"
Mites ku mulla oli ihan hyvä olo, ennenku luin taas sun kommentteja. Ehkä pahoinvointi johtuu susta, sillä mä ainakin voin hiukan pahoin aina kun oot paikalla. Oikeesti alkaa vähän oksettaan.
Kielenkäytöstäsi kyllä näkyy, ettei sulla ole oikeesti hyvä olo. Sellainen kuin ulospäin "hehkuvalla" ja hyväsydämisellä naisella on. Juuri se on kaunista eri muodoissaan, monen miehen mielestä ja uskon että myös sille naiselle.
 
"vieras"
Etkös sä "mies" ole vähän päälle kolmekymppinen? Miten voit olla niin varma, että 80-luvulla naiset olivat niin ihkupihkuja herkkiä kaunosieluja, kun taas nykyään feministisiä, miehekkäitä, rumia ja ällöpällöjä? Sähän olit lapsi silloin.
 
Peyote
[QUOTE="mies";28901647]Kielenkäytöstäsi kyllä näkyy, ettei sulla ole oikeesti hyvä olo. Sellainen kuin ulospäin "hehkuvalla" ja hyväsydämisellä naisella on. Juuri se on kaunista eri muodoissaan, monen miehen mielestä ja uskon että myös sille naiselle.[/QUOTE]

Toi onkin hyvä. Jos sun kanssa on eri mieltä ja kyseenalaistaa sun juttujas, onkin jotenkin rikki, kun taas sinä itse voit ehjänä määritellä minkälaisia naisten esimerkiksi pitäisi olla.
 
"mies"
[QUOTE="vieras";28901655]Etkös sä "mies" ole vähän päälle kolmekymppinen? Miten voit olla niin varma, että 80-luvulla naiset olivat niin ihkupihkuja herkkiä kaunosieluja, kun taas nykyään feministisiä, miehekkäitä, rumia ja ällöpällöjä? Sähän olit lapsi silloin.[/QUOTE]

No, tunnen ideologian historiaa aika laajasti, samoin musiikkia (esim. uusromantiikka 80-luvulla), muotia (esim. glam) ja muuta kulttuuria. Ihmiset eivät ajatelleet silloin kuten nyt. :) Nainen ja mies olivat kauempana toisistaan. Ja ehkä asioita katsottiin hieman toiveikkaammin kuin tänään, rakkaus ei ollut niin politisoitua ja enemmän esillä toiveissa. Tosin huono puoli oli, että miehet olivat vielä puhumattomampia kuin tänään.

Tavallaan aika harva nykynainen asettaa uskomuksiaan historialliseen tarkasteluun. Kuitenkin itsetuntemus olisi avain henkiseen hyvinvointiin. On huono olo, mutta apu haetaan lääkäriltä tai vastaavalta ennemmin kuin esim. sen mahdollisuuden pohtimisesta, että nykynainen ei ehkä jaksa henkisesti niin hyvin, vaikka onkin paremmin yhteiskunnassa mukana. Kolikolla on aina kaksi puolta.
 
"mies"
Alkuperäinen kirjoittaja taivaanrantaheinä;28901703:
mies-nimimerkille: Tämä maailma on niin paha ja ihmiset niin ilkeitä ja itsekkäitä, että se tekee kaikista hyväsydämisistä ja lämpimistä naisistakin lopulta kylmiä ja kovia. Yleensä jo aika nuorena.
Aivan! Ja tätä meidän pitäisi jotenkin hoitaa :) Yhdessä talkoovoimin. Kelata asioita ennemmin kuin mennä lääkepurkille.
 
"vieras"
[QUOTE="mies";28901647]Kielenkäytöstäsi kyllä näkyy, ettei sulla ole oikeesti hyvä olo. Sellainen kuin ulospäin "hehkuvalla" ja hyväsydämisellä naisella on. Juuri se on kaunista eri muodoissaan, monen miehen mielestä ja uskon että myös sille naiselle.[/QUOTE]

Sinulla on vielä paljon opittavaa naisista. Oksennus on ensimmäinen merkki orastavasta ihastuksesta.
 
"mies"
olisiko sulla mies mitään hyvää sanottavaa mistään vaihteeks, vai oletko vain liian kylmä ja tunkkainen ihminen pystyäkses siihen? kerro vaikka itsestäs jotain ihania piirteitä.
Onhan mulla ollut monesta naisesta hyvää sanottavaa :) Kyllä hienoja ja ihania naisia vielä on - niitä saisi vaan olla enemmän täällä meilläkin nykypäivänä. Eli jotain on musta mennyt "henkisellä" puolella naisissa vikaan joskus Halosen pressakauden alun aikoihin. Tuntuu että täällä etelässä lähes joka naisella on psyyken "ongelmia", käsittelemättömiä traumoja tms.

Yhtenä ratkaisuna näkisin paluun kohti klassisempaa naiseutta. Tuntuu että monen naisen ei ole hyvä olla näin, nykytila rikkoo jotain heistä.
 
[QUOTE="mies";28901758]Onhan mulla ollut monesta naisesta hyvää sanottavaa :) Kyllä hienoja ja ihania naisia vielä on - niitä saisi vaan olla enemmän täällä meilläkin nykypäivänä. Eli jotain on musta mennyt "henkisellä" puolella naisissa vikaan joskus Halosen pressakauden alun aikoihin. Tuntuu että täällä etelässä lähes joka naisella on psyyken "ongelmia", käsittelemättömiä traumoja tms.

Yhtenä ratkaisuna näkisin paluun kohti klassisempaa naiseutta. Tuntuu että monen naisen ei ole hyvä olla näin, nykytila rikkoo jotain heistä.[/QUOTE]

niin oliko toi nyt siis se hyvä sanottava?
 
"vieras"
[QUOTE="mies";28901704]No, tunnen ideologian historiaa aika laajasti, samoin musiikkia (esim. uusromantiikka 80-luvulla), muotia (esim. glam) ja muuta kulttuuria. Ihmiset eivät ajatelleet silloin kuten nyt. :) Nainen ja mies olivat kauempana toisistaan. Ja ehkä asioita katsottiin hieman toiveikkaammin kuin tänään, rakkaus ei ollut niin politisoitua ja enemmän esillä toiveissa. Tosin huono puoli oli, että miehet olivat vielä puhumattomampia kuin tänään.

Tavallaan aika harva nykynainen asettaa uskomuksiaan historialliseen tarkasteluun. Kuitenkin itsetuntemus olisi avain henkiseen hyvinvointiin. On huono olo, mutta apu haetaan lääkäriltä tai vastaavalta ennemmin kuin esim. sen mahdollisuuden pohtimisesta, että nykynainen ei ehkä jaksa henkisesti niin hyvin, vaikka onkin paremmin yhteiskunnassa mukana. Kolikolla on aina kaksi puolta.[/QUOTE]


Meinaatko, että joidenkin potema huono olo poistuisi lääkäriltä haetun avun sijasta sillä, että naisten asemaan huononnettaisiin ja tasa-arvoa heikennettäisiin?

Mites nykyajan miehet? Ovatko he mielestäsi huonompia ja kylmempiä ja vähemmän leikkisiä kuin ennen? Osaavatko miehet asettaa uskomuksiaan historiaalliseen tarkasteluun, kuten mielestäsi hyväksi olisi?
 
"Carelia"
http://www.google.fi/imgres?q=geena+davis&sa=X&biw=1366&bih=664&tbm=isch&tbnid=oYZr3aXxr0rB4M:&imgrefurl=http://celebslists.com/3415-geena-davis.html&docid=9GsMoMqQAHQzLM&imgurl=http://celebslists.com/images/geena-davis-01.jpg&w=788&h=934&ei=1g0ZUpHvDeLX4ASJl4HAAg&zoom=1&ved=1t:3588,r:7,s:0,i:109&iact=rc&page=1&tbnh=181&tbnw=154&start=0&ndsp=18&tx=90&ty=76

Geena Davis. Linkitys mun taidoilla tuskin onnistuu..... Sisältä kumpuavaa viehätysvoimaa.
 
"mies"
[QUOTE="vieras";28901780]Meinaatko, että joidenkin potema huono olo poistuisi lääkäriltä haetun avun sijasta sillä, että naisten asemaan huononnettaisiin ja tasa-arvoa heikennettäisiin?

Mites nykyajan miehet? Ovatko he mielestäsi huonompia ja kylmempiä ja vähemmän leikkisiä kuin ennen? Osaavatko miehet asettaa uskomuksiaan historiaalliseen tarkasteluun, kuten mielestäsi hyväksi olisi?[/QUOTE]

Ei ole kyse nollasummapelistä. Naisen asema ja tasa-arvo eivät ole mitään itseisarvoja. Niistä pitäisi uskaltaaa hellittää hieman irti. Nyt tuntuu, että niistä kiinni pitäminen vie naisten energiaa liian paljon. Tavallaan koko Suomen naiset ovat taistelussa niiden puolesta - ja tämä juuri on pois henkisyydestä, leikistä, estetiikasta, yksilöllisyydestä, jne. Mielestäni perustellusti tosi tärkeistä asioista. Tulee mieleeni laiva, jossa hukkumisenkin uhalla tarraudutaan johonkin, jonka uskotaan pitävän pinnalla. Tämä kaventaa maailmaa ihan olennaisella tavalla - josta taas muiden maiden naiset ovat vapaita.

Miehet pohtivat enemmän historiaa kuin naiset, lienee selviö. Mutta olen sitä mieltä, että myös miesten naisten kunnioitus on laskenut siinä kuin naisten miesten. Draivi jyrätä kaikki "yhdeksi liejuksi" rumasti sanoen ei ole yksiselitteisen hyvä ja tervetullut asia.
 
[QUOTE="mies";28901717]Aivan! Ja tätä meidän pitäisi jotenkin hoitaa :) Yhdessä talkoovoimin. Kelata asioita ennemmin kuin mennä lääkepurkille.[/QUOTE]

Ihan ensin voitaisiin vaikka ruveta arvostamaan naisellisuutta, eikä aina vaan ihailla sellasta maskuliinista äijäkulttuuria ja käyttää naisellisuutta lähinnä vain haukkumana.

Suomen pitäisi olla yksi maailman tasa-arvoisimmista maista, mutta todellisuudessa se "tasa-arvo" näyttää usein olevankin tasapäistämistä.
Tasa-arvo Suomessa merkitsee pitkälti sitä, että naisilla ja miehillä on yhtäläiset mahdollisuudet elämässään, mutta sitten se arvostus itsessään ei ole tasaista, vaan arvostetaan niitä mainitsemiani maskuliinisia piirteitä ihmisessä sukupuoleen katsomatta.

Esimerkkinä jos tyttö on vähän sellainen rasavilli ja "poikamainen", niin häntä ihastellaan ja kehutaan positiiviseen sävyyn "sellaiseksi poikatytöksi", mutta sitten taas sellasta oikein söpöilyyn taipuvaista ja prinsessavaiheessa elävää tyttöä ei oikein noteerata tai jopa pidetään rasittavana.
Palstallakin äidit ihan yleisesti kertovat kokevansa tyttäriensä prinsessailut ärsyttävänä, mutta samaa ei näe valitettavan poikien autovaiheista.

Aikuisuudessa miesvaltaisella alalla työskentelevä nainen saa automaattisesti rispektiä ihmisiltä ja häntä pidetään "kovana jätkänä", kun taas vastaavasti naisvaltaisella alalla työskentelevää miestä ei noteerata kuin korkeintaan "ämmänä".
Ylipäätänsä tunteiden ilmaisu ja herkkyys leimataan halventavaan sävyyn "ämmäilyksi", kun taas kovuus ja tunteiden piilottelu on ihailtavaa.

Naisten huonosta seksuaalisesta itsetunnosta joskus kirjoitinkin täällä pitkän viestin, en jaksa enää sitä kirjoittaa.
Siihen liittyi kuitenkin tuo yleinen naiseuden arvostamattomuus ja asenteet, suomalaisille tyypillinen nöyryys ja häpeä hyveenä jne.
 
  • Tykkää
Reactions: Phoebsi ja Orion-

Yhteistyössä