Kuvia kodeista joulun odotukseen, jooko?!

  • Viestiketjun aloittaja joulunaika
  • Ensimmäinen viesti
Kivannäköistä, mutta tuo johtohässäkkä pilaa tunnelmaa... Itse olen niin nipo kaikkien johtojen suhteen, ne on PAKKO saada piiloon, muuten ei mikään näytä miltään... :D
 
-----
Mä oon kyhännyt kransseja vähän enemmänkin :). Tänään tein kolme havukranssia esikoisen koulujuttuun, mutta niistä en ottanut kuvia. Pitäis tehdä vielä lisää, 8 kpl on tilattu jo ennakkoon ja joitakin olis kiva myydäkin.

Mä jotenkin rakastan noita risuja, niinpä en kaikkia malttanut päälystää lainkaan. Aina piti tehdä vaan pohja havuille ja sitten ihastuin siihen pohjaan jo :D.









mistä keräät havut ja varvut? en saa mistään kun ei saa kerätä metsästä
 
Tässä joitakin kuvia viel.
Eskarin joulukalenteri,kuva taitaa olla jo kyl jossain ketjussa.
Aijaa.com - 9170821.jpg

Tälläsiä tuli askarreltua huovasta ja kakkupapereista,sisällä on kardemummaa,neilikoita,piparkakkumaustetta ja kanelitanko,niitä on ympäri asuntoa,tulee ihanat tuoksut.
Aijaa.com - [url]http://aijaa.com/001419170821.jpg - 9170822.jpg[/url]

Makkarin peili.
Aijaa.com - [url]http://aijaa.com/001419170821.jpg - 9170823.jpg[/url]

Tässä lähempää kuvaa tuosta peilistä johon kokeilin suihkutettavaa jääkristalli juttua,keittiön ikkunassa on samaa,tuli aika kivan näköinen.
Aijaa.com - [url]http://aijaa.com/001419170821.jpg - 9170824.jpg[/url]
mistä tuommosta "jääkristalli juttua" saa? :D
 
Turkilmas
Mulla tuppaa menemään aina vähän överiksi joulukoristelun kanssa. Tälläkin kertaa mies taivasteli että miten paljon vielä meinaan tunkea koristeita sinne ja tänne. Omasta mielestäni ollaan vasta alkutekijöissä :D. Sitten vuoden alusta alkaa ahdistamaan ja riisun kodin mahdollisimman "tavarattomaksi".









 
  • Tykkää
Reactions: kojootti ja Vinku85

Yhteistyössä