Kyllä harmittaa =(

Minulle tuli postissa tänään kantopussi ja tytölle (1kk) sitä äsken kokeilin, eikä se vaikuttanut ollenkaan hyvältä. Vauvan pää oli jotenkin vinossa, eikä asento muutenkaan näyttänyt kovin mukavalta... Katsoin opastusvideonkin ja kovin yksinkertaiselta näytti, mutta eipä ollutkaan...

Harmittaa vietävästi kun itseni siitä kangaspalasta kipeäksi maksoin Nyt äkkiä neuvoja kehiin, etten joudu kantamisesta luopumaan! :/

 
Onko teidän paikkakunnalla liinatukihenkilöä? Kantoliinakanavalla on lista tukihenkilöistä http://www.kantoliinakanava.fi/kantoliinakanava/yhteystieto/index.tmpl?navi_id=14

Heihin voi ottaa yhteyttä ja sopia vaikka tapaamisesta jolloin voitte yhdessä harjoitella pussin käyttöä. Jos tukihenkilöä ei ole lähettyvillä, voit laittaa jollekin heistä sähköpostia ja kysellä tarkempia ohjeita. Voit laittaa vaikka viestin mukaan kuvan pussistasi ja kokeilemastasi kantoasennosta.

Täältä voit katsoa jos löytäisit kuvia omasta pussistasi, ehkä saat vinkkejä kantoasentoihin http://www.kantoliinakanava.fi/kantoliinakanava/tekstisivu.tmpl?navi_id=237
 
En ole kovin paljon ihan pientä kantopussissa kantanut, mutta voisit kokeilla laittaa vauvan pussiin enemmän kyljellään kasvot itseesi päin. (Tarv. käännä vauvan päätä vähän sivulle ettei ole nenä lytyssä.)Tai voisit laittaa vauvan pytymään asentoon, jolloin pää saisi ehkä enemmän tukea rinnastasi/olkapäästäsi.

Laita vauva pussiin takapuoli edellä, jolloin takapuoli ja selkä asettuvat parhaiten pussin pohjalle.

Sellainenkin tuli mieleeni, että jos kantopussissasi on säätömahdollisuus niin kokeile eri säädöillä. Ehkä pussi ei nyt/vielä ole riittävän pieni eikä tue vauvaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Jos tuntuu ettet yksin keksi ratkaisua, niin katsele vaikka neuvolan seinältä näkyykä liinamyyjien ilmoituksia. Heille voit ihan hyvin soittaa ja kysyä joutaisivatko neuvoa kädestä pitäen. Tai kysy rohkeasti neuvoa vastaantulevalta toiselta liinaililjalta =)
 
Kannattaa vielä yrittää kokeilla jos onnistuisi paremmin. Usein myös se auttaa, kun vauva kasvaa, niin on helpompi laittaa pussiin eikä enää "huku" sinne. Mullakin poika menee välillä huonoon asentoon ja välillä taas on ihan hyvin pussukassa ja jos ei kitise, niin viihtynee siinä ihan hyvin. Toivottavasti saat jostain apua pussukan käyttöön. :hug:
 
Mulla vahan sama juttu silla vauvani ei tykannyt yhtaan olla siina pussissa ja koko asento tuntui ihan vaaralta ja hullulta. Se on roikkunut kayttamattomana siita lahtien. Itse en saanut apua sen kayttamiseen (en edes etsinyt) joten ota neuvoista vaarin josko se auttaisi. Ellei toimi siltikaan, voisitko kenties vaihtaa sen kantoliinaan jonkun kanssa jolle kantoliina ei kay? Omalla kohdalla kantoliinasta on taas tullut suuri apu ja suosittelen sita mielummin jollei se kantopussi toimi!
Tsemppia! :hug:
 

Yhteistyössä