Kyllä naisella pitää olla häpykarvat.

  • Viestiketjun aloittaja "Aikuinen mies"
  • Ensimmäinen viesti
"Aikuinen mies"
Minä en suostuisi ikinä harrastamaan seksiä sellaisen naisen kanssa, jolla poistaisi itseltään häpykarvoja sillä varsinkin täysin karvaton naisen emätin näyttää minusta vain ylisuurelta pikkutytön emättimeltä. Minusta mies, joka vaatii että naisella pitää olla karvaton alapää on pedofiili ja joka ei uskalla käyttää lapsia seksuaalisesti hyväkseen mutta joka yrittää toteuttaa edes jollain tapaa fantasiansa seksistä pikkutytön kanssa vaatimalla, että naisen alapää on karvaton.
 
tumma ja tulinen majava
Vaihdan mieheni sitten suhun! Vaikka heti! Helpottuu elämä paljon kun ei tarvii sheivata, vahata ja nyppiä. Vaikka ei minun mieheni sitä vaadikaan, mutta.. No, sen vaikutuksen nyt vain huomaa..

Oikesti, sen haluaisin nähdä mitä tuollainen wannabe-naturistimies sanoisi tällaisestä hirsutismista kärsivästä rämemajavasta. Ei varmaan ees seisoisi kun luomuna näyttää karvoituksen puolesta pitsanpyörittäjän persaukselta ja sama musta turkki valuu reisien etu- ja takapuolelta polviin saakka ja pornoviiva nousee napaan ja on muutamat rintakarvatkin :D
 
"Jonathan"
Näin on. Karvaton on ruma. Karvat pitää olla Naisella. Ja olen huomannut että naiset joilla on sexyt karvat tallessa on parempia sängyssä, villimpiä ja selvästi nauttivat enemmän.
 

Yhteistyössä