Kyllä tuo koira ehtii!

Koira ajatteli vanhoilla päivillään tempaista ja kaivaa roskiksen kaapin oven auki. Sielä oli sitten tietysti kolme paistettua kanankoipea, ja kaikki (+paljon muuta) oli kadonnut roskapussista :headwall: Ei muuta kun soitto eläinlääkäriin, joka neuvoi antamaan ruokaöljyä ensiavuksi ja sitten vaan seuraillaan. Tiedä sitten kuinka kiireellä koira on ne koivet syönyt, kun tiesi olevansa pahanteossa... kun tultiin kotiin, niin se istui verhon takana piilossa ja kurkki sieltä sitten syyllisen näköisenä :heart:
 
"hih"
MEillä kans edesmennyt koira oli aika vilperi...Kerrattain oli ottanut makaronilaatikon uunista ja syönyt sen...Ja heti monta kertaa avasi itse kaappipakastimen,veti hyllyt auki ja söi ruoat sieltä ja anopin tekemät mansikkamehut,kalusi niihin muovisiin mehupulloihin reijät ja voitte kuvitella mikä siivo oli kun mehu oli sulanut vaalealle muovimatolle...Mut ei meillä koskaan kyllä ollut vanhentunutta ruokaa pakkasessa ;) Jääkaapin tyhjensi monesti ja söi kerrattain jopa suolapaketinki...Oi niitä muistoja,mut silloin ei naurattanu...
 
VK
Ilmeiseti mitään hirveen suurta riskiä ei ole vaikka kypsennettyjä luita on saanut, mutta jos pelkäät, että luiden säikeet tai jokin muu rodesta löytynyt saattaisi vahingoittaa suolistoa, niin syötä sille tankoparsaa (muukin parsa kelpaa). Se ei sula kunnolla ja sitoo ylimääräisiä juttuja niin etteivät juutu suolistoon tai tee haavaa ja koira tuuttaa seuraavalla kerralla pikkupätkän köyttä.
 
Ennen vuoden ikää tuo koira ehti tuhota vaikka mitä, sitten loppui kuin seinään... mitä nyt joskus on vaippoja kanniskellut, nyt vissiin tuoksui roskis niin herkulliselta :D Ainakin kakka tuli normaalisti, seuraillaan yöllä vointia ja toivotaan, että selvitään säikähdyksellä.

Joku kyseli pojan syömisestä, huimaa edistystä on tapahtunut. Syö nykyään kanaa, kinkut kinkkukiusauksen seasta ( :O ) ja paljon paljon muuta, päiväkodissa käyminen on auttanut kamalasti, vaikka jo kotonakin tapahtui edistystä. On nykyään paljon rohkeampi muutenkin, maistaa lähes kaikkea ja puhe on tullut yhtäkkiä. Muutama kuukausi sitten sanoja oli aika vähän, nyt puhuu jo kuuden sanan lauseita :)
 

Yhteistyössä