Kylmä varasto ja vaatteiden säilytys

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja "Vieras", 10.02.2012.

 1. "Vieras"

  "Vieras" Vieras

  Hei. Ollaan muuttamassa kerrostalosta rivariin ja aloin miettiä tavaroiden säilytystä. Rivarissa on vain kylmävarasto ja meillä paljon vaatetta sun muuta mitä on säilytetty kerrostalossa "häkkikopissa" joka on lämmin.
  Pystyykö vaatteet säilyttää kylmässä varastossa niissä tyhjiöpusseissa jotka imetään imurilla litteiksi? Pitääkö ne pussit homeen loitolla?
   
  #1
 2. "vieras"

  "vieras" Vieras

  Ei niissä kylmävarastoissa voi säilyttää edes lastenvaunuja. Kaikki homehtuvat. Lue tyhjiöpussista kuinka pitävä se on!
   
  #2
 3. "vieras"

  "vieras" Vieras

  [QUOTE="vieras";25636113]Ei niissä kylmävarastoissa voi säilyttää edes lastenvaunuja. Kaikki homehtuvat. Lue tyhjiöpussista kuinka pitävä se on![/QUOTE]

  No kun niissä lukee et estää homeelta mut ei sitä että kylmässä vai pelkästään lämpimässä säilyttäessä.Siksi kysyin että tietääkö joku täällä.
   
  #3
 4. "vieras"

  "vieras" Vieras

  Aino-tyhjiöpussit ovat hyvä apu kodin säilytykseen ja pitempiaikaiseen varastointiin. Tyhjiöpussien avulla säästät tilaa enimmillään jopa 75%. Tuote perustuu tyhjiöideaan, jossa ylimääräinen ilma imetään pois pussista pölynimurilla. Näin tekstiilit tiivistyvät ja säästävät tilaa. Pussit suojaavat tuotteet myös kosteudelta, homeelta, hajuhaitoilta ja hyönteisiltä. Tyhjiöpussit kestävät myös pakkasta!
   
  #4
 5. Jorrma

  Jorrma Vieras

  Maalla säilytettiin vaatteet ja morsmaikkojen kapiot kylmissä aitoissa. Imupusseista en tiedä, mutta paperisissa pukupusseiss vaatteet eivät ainakaan homehtuneet.
   
  #5
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti