Kynttilät

  • Viestiketjun aloittaja mandariini
  • Ensimmäinen viesti
mandariini
Kyllä kynttilät on nättejä!
Ihanaa kun illat hämärtää jo ja voi taas laittaa kynttilöitä sisälle ja ulos. Tulee niin rentoutunut ja mukava fiilis kun puhtaaksi jynssätyssä kodissa kynttilänliekit lepattaa. Tää on onnea tämä! :)
 
Hiira
Juu sit kun on lapset nukkumassa....muuten palaa talo, pahimmas tapaukses. No ei kai nyt sentään. Kyllä kynttilät on kivoja tunnelman luojia, jos ne saa palaa rauhassa. Meillä vaan pakkaa isommatkin lapset räplätä niitä pienimmistä nyt puhumattakaan.
 
Lisa
Mukava aihe joulua odotellessa !

Meillä on kerrostalossa takka, jossa poltan useampia mustia kynttilöitä samanaikaisesti. Mustassa takassa näkyvät nuo kuusitoista eri korkeudella palavaa liekkiä. Tunnelma on todella rauhoittava ja vaihtoehto halkojen polttamiselle.

Aikaisemmin värjäsin kynttilät itse mustaksi, onneksi löysin valmiiksi tummia isoja kynttilöitä Ikeasta.
 
Kynttilät ovat kyllä todella ihania tunnelmanluojia. Aikana ennen lapsia poltin niitä usein ja paljon. Nyt pitää tarkoin valita, mihin niitä sytyttelee, ettei innokkaat pikku sormet ole kynttilöiden kimpussa. Jos pistän pöydälle kynttilän palamaan, pitää koko ajan olla silmät selässä. Nyt lasten ollessa pieniä on parasta poltella vaan ulkona tai esim. mahdollisimman korkealla.
 

Yhteistyössä