Kysymys IVF/ICSI/PAS -hoidoista raskaaksi tulleille (vaikka olisikin mennyt kesken)

Kiinnostaa tietää, millaisilla alkioilla raskaudet ovat alkaneet.


Oliko siirretty alkio TOP-alkio / hyvä / kehnonlainen?
Oliko alkio päiviinsä nähden aikataulussa jakautumisen suhteen? (Eli oliko soluja ok-määrä)
Montako alkiota ko. IVF/ICSI-hoidosta saatiin kaiken kaikkiaan?
Jos haluat mainita: Jatkuiko raskaus normaalisti vai menikö kesken?


Alkioiden pisteitä ei tarvitse laittaa, kun pisteytykset ovat kuitenkin niin erilaisia, ettei niistä ota selvää erkkikään.

Oma mieliala on tällä hetkellä se, että mennään PAS:iin vain lääkärin mieliksi. Hoidon TOP-alkiot on jo käytetty ilman mitään tulosta ja pakkasessa vain noita hyviä/kehnonlaisia jäljellä.. Hoitojakin on jo niin monta takana, että mietin jaksaako tässä enää jatkaa.
 
Viimeksi muokattu:
meillä onnisti 3. IVF:n viimenen PAS. olisko ollut noin 7-8. siirto kaikkiaan. Mulla ei mitään tietoa millasia alkiot olivat, ne jouduttiin vasta siirto aamuna sulattamaan, kun edellispäivänä sulatetut eivät olleet selvinneet. Nyt ne alkiot on reippaita 1v 4kk nappuloita.

Jaksamista teille!

Meille muuten lääkäri olisi (jopa julkisella) ehdotellut vielä 4. kierrosta, kun alkioita aina vähän saatiin, mutta hänestä olisi kannattanut vielä yrittää, kun mitään järkevää syytä epäonnistumisille ei ollu. Mut ei sit siitä sen enempää keskusteltu kun ei tarvinnutkaan. Lääkäri vaan jotain mainitsi viimesen siirron jälkeen, että jos jaksetaan....
 
Meillä 1.icsistä siirrettiiin kaksi ei TOP-alkiota, hyviä sanottiin olevan. Siitä plussa ja yksi tyttö syntyi. Ekassa pasissa siirrettiin "rupu" ja siitä nega. 2.icsissä siirrettiin taas kaksi hyvää, ei TOP-alkiota, plussa, mutta kesken meni rv 5+6. Nyt odotellaan kolmannen icsin alkamista lokakuulla.

Onnea hoitoihin!
 
Kiitos vastauksista. Mielellään näitä lukisi vielä lisääkin. :)

Neljännen hoidon tuoresiirrot tässä jo tosiaankin takana. On siirretty hyviä alkioita ja huonoja alkioita ja mikään ei tarraa kiinni. Usko alkaa loppua koko touhuun.
Selittämättömiä ollaan. Kromosomeista lähtien tutkittu jo kaikki ja mitään oikeasti järkevää syytä epäonneen ei löydy.
 
Tässä mun tarina: yksi luomu lapsi v. 2006, toisen yritys alkoi n.vuoden päästä, eka plussa Femar avusteisella kierrolla--kesken rv. 7+0.
Toinen plussa testissä 1.IVF:n 1.PAS (siirrettiin 2 alkiota,lääkäri sanoi että ovat just niin hyviä kuin pitääkin...)---kemiallinen raskaus.
Kolmas plussa testissä 2.IVF/ICSI:n 1.PAS (taas 2 alkiota,nämä olivat ne vähän hitaammat alkiot, TOP-alkiot käytettiin tuoresiirrossa)---kesken rv.5+2.
Kolmas ICSI hoito ei tuottanut plussaa tuoreena eikä PAS:issa. Kaikki kolmannessa hoidossa oli viljelty blasto vaiheeseen....ja olivat hyviä kaikki. Mulla ei siis ikinä ole tullut plussaa tuoresiirroista. Tällä hetkellä 4. hoito suunnitteilla lokakuulle, mutta itsellä on todella epätoivoinen olo, voiko nää ikinä onnistua???!!! Yksityisellä kaikki hoidot tehty, joten rahatkin alkaa oleen aika finito:|. Kromosomitutkimukset ja hyytymistekijätkin on tutkittu...ei mitään vikaa niissä.
 
Hei!

Me onnistuttiin ensimmäisellä ICSI-hoidolla, alkio oli top-luokkainen ja tarrasi kiinni, siitä syntyi terve pieni tyttö päivää ennen laskettua aikaa.
Muistan vielä kun lääkäri sanoi että tällä pikku sissillä on todella hyvät kiinnittymismahdollisuudet ja niinhän sillä oli, koska elämäni ensimmäinen PLUSSA tuli. Alkio jakaantui aivan normaalisti ja siirto oli 2pv päästä,
Toinen lapsemme olikin LUOMU ylläri ja nyt haaveillaan kolmannesta!

Aina on toivoa älä lannistu,:hug: todella moni onnistuu hoidoilla ja luomutärpitkään eivät ole mahdottomia, itse olen todiste siitä, meillä lapsettomuutta 1,5 v, syynä miehen todella heikot siittiöt, nopeita vain 1%, ja hitaita 18% 98 % epämuotoinen pää, ei vasta-aineita (mahdollisuus luomutärppiin lähes olematon, mutta luonto päätti toisin ja ONNISTUTTIIN:heart: siitä olen ikuisesti kiitollinen, nyt ollaan yritetty kolmatta pienokaista 3 kiertoa ja pelko elää mutta myös pikku toivo elää!! Ei ole helppoa elää lapsettomana kun toiset poksahtelee ympärillä tuosta vain raskaaksi...

Toivottavasti tarinasta oli jotain apua.. :flower:
 
syssy oon seuraillu sun tarinaa ja toivonu onnellista loppua.

Me ei olla saanu yhtäkään TOP-alkiota. Keväällä kohdunulkoinen raskaus alkoi hyvästä nelisoluisesta.

Toivottavasti teillä vielä onnistuuu :heart: voimia!
 
  • Tykkää
Reactions: syssy
Syssy ei ole yhtään TOP-alkoita ollut meilläkään ja silti kolme raskautta.

Tarkemmin siis:
1. IVF, 11 alkiota (siirtoon yksi, pakkaseen loput 10). Olivat "ihan hyviä", ei todellakaan huippuluokkaa. Soluja oli riittävä määrä, olivat aikataulussa.
Pari negasiirtoa.
Kolmannesta (kahden alkion) siirrosta plussa -> keskenmeno rv 7+
Neljännestä (kahden alkion) siirrosta plussa -> keskenmeno rv 5+0.

2. IVF, 7 alkiota, jälleen "ihan hyviä", solullisesti aikataulussa. Siirtoon kaksi, loput viisi pakkaseen.
Tuoresiirto (kahden alkion) plussa -> Yksi tytär, ikää 6kk :heart:

Eli ei ne huippuja tarvi ollakaan. Me käydään AVAlla ja heidän pistetyksen mukaan meidän alkiot ovat aina olleet hyvää kolmosluokkaa ja jos ykkönen on paras ja vitonen heillä huonoin arvo, niin tosi keskinkertasia kavereita meillä.
 
Heips!

Hoitoihin tammikuussa 2010 viiden yritysvuoden jälkeen.

Kesäkuu 2010 clomit kesän ajaksi-> kotihommia. Elokuu 2010 1. inseminaatio -> nega

Lokakuussa 2010 1. icsi 9 munista kerätty, 7 hdelmöittyi ja 5 alkiota jakautui->4-solunen; tuoresiirrosta tuulimuna, tammikuussa 2011 PAS kaksi ensimmäistä alkiota ei selvinnyt sulatuksesta ja kaksi 2-luokkalaista 4-soluista siirtoon ->nega

Huhtikuu 2011 2. icsi 9 kerätty, 8 hedelmöittyi, 6 jakautui, joista 2 tuoresiirtoon 4-soluisia -> plussa ja nyt rv 19+4, neljä 4-soluista huurunenää odottelee myöhempää käyttöä.
 
Meille tehtiin ensimmäinen IVF kesäkuussa, pitkä hoito siis. Kerättiin 16 munasolua, hedelmöittyneitä 8, tuoresiirtoon 1 top-alkio, kolmannen päivän siirto ja 8-soluinen alkio. Plussa tuli 7.päivänä siirrosta nyt siis 7+4 menossa :heart:

Ultria ollut jo 2, eka 5+0 että raskaus oikeassa paikassa (takana inssistä KU) ja toinen ultra 7+0 ja nähtiin 1cm kokoinen alkio ja sydän löi 145 kertaa minuutissa :)

Seuraava ultra on jo ensi viikolla, sillon on 8+2
syy tiheisiin ultra käynteihin on se, että asutaan Hollannissa ja täällä menee kaikki vähän toisin, sekä se että seuraava ultra olisi ollut normaalisti viikolla 10 mutta ollaan ensiviikosta lähtien Italiassa lomalla kolme viikkoa joten saadaan nähdä pikkuinen ennen ja heti jälkeen loman =)
 
1. ICSI pitkällä kaavalla, pitkä viljely, 1 hyvä blastokysta alkio siirrettiin 5.päivänä punktiosta -> nega

2.ICSI pitkällä kaavalla, pitkä viljely, 2 hyvän blastokysta alkion siirto 5.päivänä punktiosta -> plussa PP 11, mutta meni kesken/tuulimuna heti alussa, n. 2 viikkoa testipäivän jälkeen alkoi runsas vuoto.

3.ICSI pitkällä kaavalla, 2 hyvälaatuista alkiota siirrettiin 3.päivänä punktiosta -> plussa PP 9, molemmat alkiot kiinnittyivät ja nyt menossa RV26
 
Meillä meni eka icsiksi suunniteltu kierto pieleen, kun lääkkeen annos oli liian pieni eikä munasoluja lähtenyt kasvamaan riittävästi. Onni onnettomuudessa, koska sairastuin ko. kierrossa influenssaan ja se ei olis ollut kovin suotuisa alku pienelle.

2. icsissä munasoluja kypsyi reilusti (n. 15 kpl) ja hedelmöittyikin mukavasti (muistaakseni 8), mutta lähtivät jakaantumaan huonosti. 5 päivän kypsytyksen jälkeen oli tarjolla 1 melko hyvä ja 1 surkea, jotka siirrettiin molemmat, kun ei niitä olisi voinut pakastaakaan. Lääkäri ei kuuna päivänä uskonut, että niistä mitään voisi tulla, mutta niin vain tuli plussa ja yksi lähti kasvamaan. Nyt rv 26 ja risat takana.

Tsemppiä hoitoihin!
 
3. icsi: Tuoresiirrossa laitettiin yksi top-alkio ja toinen pakastuskelvoton rupualkio tukemaan kiinnittymistä. Pakastimeen jäi kaksi alkiota. Tuossahan tuo top ja rupu leikkivät lattialla :D Ikää kaksosilla 10kk.

Mulla ei koskaan yrittänytkään kiinnittyä, vuoto alkoi AINA testipäivän aamuna. ELi kyllä niillä huonommillakin on mahdollisuus. Meillä ei aiemmissakaan hoidoissa saatu, kun yhteen pas kertaan alkioita. Tai ekalla saatiin kaksi olkea, mutta meillä hyvin heikosti selviävät sulatuksesta :(
 
plasebo Mikä lääkitys teillä oli tukemassa? Meillä pas takana ja tänä aamuna olisi ollut testin teko mutta teen vasta huomenna. Menkat minulla on todella säännölliset ja niiden olisi pitänyt alkaa ke vaan eipä näkynyt, aikaisemmissa hoidoissakin olleet todella säännölliset. Luultavammin zumenon pitää ne nyt sitten poissa.
 
Peppilottasikuriina: Meillä kaikki hoidot tehtiin suprecur, puregon ja pregnyl kaavalla. Siirron jälkeen sitten Lugesteronia muutama päivä yli testipäivän. Mulla kävi vielä niin, että kaikissa aiemmissa hoidoissa testipäivä oli pp14, jolloin vuoto alkoi. Ja sitten siinä onnistuneessa testipäivä oli pp16. Jo tuolloin pp14 odottelin menkkoja, mutta ei niitä sitten tullutkaan :)

Mite sulle kävi?
 
Oliko siirretty alkio TOP-alkio / hyvä / kehnonlainen?1ivf,2 alkiota siirrettiin, ihan ok.nega.
2ivf 2alkiota siirrettiin.plussa,kesken.
2ivf 1pas 2alkiota siirrettiin,plussa
Oliko alkio päiviinsä nähden aikataulussa jakautumisen suhteen? (Eli oliko soluja ok-määrä)olleet siirtopäivinä 2-4 ja 6-solusia ja 2 ja 3 luokkaa...
Montako alkiota ko. IVF/ICSI-hoidosta saatiin kaiken kaikkiaan?1ivf 5 alkiota, joista 2 selvis vain siirtopäivään.2ivf 4 alkiota joista 2pakkaseen.
Jos haluat mainita: Jatkuiko raskaus normaalisti vai menikö kesken?
 

Yhteistyössä