Kysymystä talvihaalarista!

Viikonloppuna olisi tarkoitus lähteä tekemään tyttärelle talvivaate ostoksia.. Haalari asia mietityttää erittäin paljon.
Kaksi ns suosikkia ovat joko Lassien/Remun vettähylkivä haalari, tai sitten sellainen kurahousut korvaava Lassien haalari, missä siis vyötäröltä alaspäin on sellaista kumimateriaalia se haalari. Pakkasen kestävyyttä -20. Hinta on samaa luokkaa kuin vettä hylkivässä.

Onko kokemuksia noista kumiosallisista? Suprafill taisi olla materiaalin nimi..?

Reiman puvut taitaa pitää veden säällä kuin säällä, ilman kumiosia, mutta budjetti ei valitettavasti riitä sellaiseen pukuun.
Mutta tuo helppous siis houkuttaisi aika paljon, ettei tarvitsisi talvella märällä säällä enää toppapuvun päälle kurahousuja laittaa..
Kiitän jo etukäteen kovasti jos jollain on kertoa mielipiteensä / kokemuksensa tästä aiheesta!! :flower:
 
Eli vesipilari arvo on yli 5 000 mm (kun 3 000 mm luokitellaan jo veden pitäväksi). Alaosan saumat on teipattu veden pitäviksi eli periaatteessa pitäisi riittää pelkkä haalari ilman kuravaatteita vesisateellakin. Kulutuksen kesto on yli 100 000 kierrosta joten puhkikaan ei kovin äkkiä haalaria saa :)

Jonathanin haalareilla on todella hyvä hinta/laadu suhde ja kovasti on niiden haalareita myös kehuttu. Esim Tähti Jonathan haalari on Reima Techiä vastaava ja siinä on teipattu kaikki saumat vedenpitäviksi ja hinta on 79 ?

Suprafillista ei kokemusta, mutta en sitä kyllä itse ostaisi, kun ei kestä pakkasta kun tuon -20 ja minusta tuntuu jotenkin tönköltä materiaalilta. Mieluummin käytän sitten erikseen kurahaalaria.
 
Minä en varmaan ostaisi edes rahatilanteen salliessa kalleimpia haalareita. Varmasti ne ovat hyviä, riitaa en ole haastamassa :) Musta vain kurahaalarin pukeminen haalarin päälle ei ole niin kamalan vaikeaa ja toisaalta taas kerrospukemisella saa edullisemmastakin haalarista lämpimän. Lassie G-Techin ostin pojalle täksi talveksi. Viime talvi pärjäiltiin ihan mainiosti lotalla&lassilla. Käytetyn suprafillin löysin kevättalvella kirpparilta ja se oli musta oivallinen vetisillä kevättalven keleillä. En sitten tiedä onko miten tönkkö kovilla pakkasilla. Jos vain yhden haalarin ostaisin, niin en ehkä tuota suprafilliä. Mutta tämä on vain mututuntumaa ja riippuu varmasti siitäkin, missä päin Suomea asuu, että onko enempi loskasäitä vai pakkasta...
 
Meillä on useamman talven kokemus Remusta ja se on tosi hyvä haalari. Minusta ihan yhtä hyvä kuin Reimatec. Kurahousuja ei olla Remun kanssa käytetty ja kertaakaan ei puku ole kastunut läpi vaikka kuralätäkössä onkin leikitty. Uudenveroisina puvut siirtyvät nyt kuopukselle.
 
kaveri ei suositellu noita lassien -kumihousuja, kurakelilla hyvät, pakkasella ei, ei kuulemma hengitä hyvin yms...
mie ostin pojalle 92cm Lennen puvun, tarjouksessa 65e eli siitä ens talvena saa vielä muutaman euron ku myy eteenpäin, isosiskolle ostin reimatecin 129e mut ostin beigen värisen ni menee pojalle ens talvena...
 
Monena vuonna olen ostanut Jonathania ja siinä hinta-laatu suhde kohdallaan. Nyt löysin pojalle kirpparilta super-remu haalarin kympillä. Elikäs siitä merkistä kokeneemmat, pitääkö siis housuosakin vettä vaikka tuntuu ja näyttää ihan kankaalta?
 
Remun ja Super-Remun ero on siinä, etää Super-Remun alaosa on gondurakangasta eli kestää vielä enemmän kulutusta, tosi tavallinen Remukin kestää. Kangas on vettähylkivää ja saumat on teipattu. paremmin tuollainen kankaalta näyttävä teipattu alaosa vettä pitää kuin kurahousut.
 
Meillä oli viime talvena nuo Lassien Suprafill haalarit, ja en voi kyllä sanoa niistä mitään pahaa sanaa. Lapset oli silloin reilun vuoden ikäisiä, ja istuivat/kaatuivat/makoilivat vielä paljon ja aina olivat kuivia vaikka maa olisikin ollut loskasta märkä. Tosin kun lapset olivat noin pieniä, meillä ei -20 asteen pakkasilla ulkoiltu, mutta ainakin siinä -15 asteessa pitivät hyvin lämpiminä eivätkä olleet mielestäni tönkköjä.

Muista merkeistä meillä ei ole kokemuksia, joten vertailemaan en pysty.
 
Remua myydään ainakin Citymarketissa sekä Prismassa, taitaa löytyä myös Haloselta (missä lastenvaateosasto)! Tänään ostin tytölle juurikin Remun puvun! Ihanan kevyen tuntuinen! Jumbossa oli muuten Citymarketissa nuo puvut 69,95 ja vastapäätä Prismassa 59,95!! ;) Tosin Citymarketista vain löytyi pukuihin sopivia hattuja ja rukkasia!
 

Yhteistyössä