lady gaga

  • Viestiketjun aloittaja ....
  • Ensimmäinen viesti
Rokkivosu
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Olis muka kaksneuvonen..

http://starrtrash.blogspot.com/2008/12/lady-ga-ga-admits-true-sex.html

Tiedä sitten
Kävin kattelee kuvia siitä. Aika monessa kuvassa vois ainakin olla näkevinään snadin pippelin aiheuttaman kohouman pikkareissa:)
 
Jep
Alkuperäinen kirjoittaja ihmeen ihmeellinen:
Siis tietääkö kukaan onko se mies vaiko nainen? no mutta kaunis se kyllä on ja hyviä biisejä:D
Nainen se on, mut interseksuaalinen eli sillä on syntyessään ollu myös toisen sukupuolen sukuelimiä muistuttavaa kudosta.


Lukee tossa muutamaa viestiä ylempänä olevan linkin takaa jos viittisit vaivautua.
 
Las M Vegas
Enpäs olisi arvannu Lady Gagasta :O jossain luki et sillä on miehen ja naisen sukupuolet, mutta se on oikeesti nainen... OMG....OMG... no se on kuitenki hyvä poppari ja niin edelleen.. ihan sama jos se on semmoinen, kunhan se viel laulaa!! hyvä ääni ja muutenkin tosi nätti.. ;D ei millään kaksois mielellä xDD nimestä päätellen se on nainen ja niin ku siel mist luin sanottiin että se on nainen ;D joten hyviä jatkoja Lady gagalle!! ;D
 
nojoo =/
kyllähän tuo on mahdollista kaksisukupuolisuus mutta ei se mikään jumalan lahja musiikkiteollisuudelle se "nainen" ole minusta :D
semmoinen nuori putikka lapsen pullea tytteli.. hetkuttamassa pötkövartaloa.. :whistle:
 
vieras
Wikipedia:

Intersukupuolisuus on sukupuolisuuden kehityspoikkeama, jossa yksilön sukupuolta ei voida yksiselitteisesti määrittää sukupuoliominaisuuksien avulla. Intersukupuolisella voi olla kummankin sukupuolen tunnusmerkkejä, tai sukupuoliset tunnusmerkit voivat olla epäselvät. Intersukupuolisuuden aiheuttajana on yleensä geenimutaatio tai sukupuolikromosomien poikkeava määrä, mutta myös kehitysiässä tapahtuneet hormonitasojen poikkeamat voivat johtaa intersukupuolisuustiloihin. Intersukupuolisesta ihmisestä on vanhastaan käytetty myös nimitystä hermafrodiitti.

Joissakin kulttuureissa intersukupuolisia on pidetty "kolmantena sukupuolena", mutta länsimaissa heidät on yleensä muokattu plastiikkakirurgian avulla ja kasvatettu jommankumman sukupuolen edustajaksi. Liian nuorena, lapsen mielipidettä huomioon ottamatta tehty leikkaus on kuitenkin useasti johtanut vakavaan sukupuoli-identiteetin ristiriitaan, ja nämä henkilöt ovat päätyneet transsukupuolisten tapaan sukupuolen korjausprosessiin. Tämä on herättänyt kritiikkiä intersukupuolisten lasten leikkaamista kohtaan.

Intersukupuolisuus on melko harvinainen ilmiö. Suomessa syntyy vuosittain noin 20 intersukupuolista lasta.[
 
Onpas täällä taas termit hukassa...

Sukupuolta ei vaihdeta, se korjataan.

Kuten vieras selvitti, ihminen voi olla intersukupuolinen.

Hienoa, että joku intersukupuolinen on uskaltautunut julkisuuteen. Aiheesta puhutaan aivan liian vähän, ja suoranainen seksuaalinen väkivalta intersukupuolisia lapsia kohtaan on vielä aivan liian tavallista.
 

Yhteistyössä