LÄSKIN SULATTAJAT vko 44

Kyy
Kyy....162cm.....LP 98,8kg....NYT 92,2kg...

Lumpeenkukka...167cm....LP 83,7kg...NYT 76,2kg...+500g

Outius.....171cm... LP 89kg... NYT 65,7kg...-1,3kg

Parsekki....163cm....LP 85,8kg....NYT 65,1kg...-600g


Parus montanus...162cm...LP 82kg..NYT 70kg

Piiukka....164cm....LP 74kg....NYT *UUSI*

Pohjoisen äitee...174cm....LP 89kg....NYT

Pullunkainen...169cm....LP 77kg....NYT 76,3kg...

Pulteri....170cm....LP 96kg....NYT 76kg...

Läskin sulattajat on kaikille avoin laihisketju. Jos siis haluat mukaan, niin ilmoittaudu ketjuun. Ilmoita pituutesi ja painosi, niin lisään sinut listalle. Punnitus on perjantaisin ja silloin siis jokainen kertoo mikä on sen hetkinen paino ja paljonko paino on laskenut tai noussut.

Tsemppiä taas kaikille uuteen viikkoon! :flower:
 
Viimeksi muokattu:
"Outius"
Täällä taas :)

Tämä viikko on ollut todella stressaava ja ruokahalu on ollut tiessään. Herkut on kyllä maistuneet jonkin verran joten ihan syömättä en ole ollut. Vaaka näytti äsken 65,7 kg eli hieman alas päästiin. Jos nyt pystyisin olemaan herkuttelematta niin pääsisin tuohon tavoitteeseen. Tosin ulkonäön perusteella voisin kyllä laihduttaa reippaasti enemmän. Maha on kamala löysä möykky, josta saa mukavasti puriskeltua makkaroita. Eli kiinteytymistä tarvisin, mutta ei ole aikaa tai motivaatiota lähteä salille. Sellasta täällä tällä kertaa.

Toivottavasti muilla on mennyt viikko hyvin.
 
Kyy
Mennään samalla pinolla tääkin viikko, kun viime viikolla ei ollut aktiivista porukkaa mukana. Itsellä mennyt koko viikko ihan persiilleen, tsemppaan taas ens viikolla. Tänään ja huomenna juhlitaan pikkujoulu-meinigillä. :xmas:
 
"Lumpeenkukka"
Hei! Onpas täällä hiljaista. Mulla paino on hieman nousussa, mutta nyt on pakko ottaa itseään niskasta kiinni. :) Paino nyt 76.2 kg, eli +500 g tuohon parin viikon takaiseen lukemaan :/
 
Parsekki
Uskalsinpas hypätä eilen vaa'alle ja siinä ilokseni napotti aiempaa himpun pienempi luku eli 65.1 kg :) Jospa uskaltaisin taas ensi perjantaina :D Tasan 60 kg olkoon uusi tavoite jouluksi. Ehtiihän sitä sitten kevään mittaan laihdutella vika vitonen.
 
Kyy
Onpas täällä tosiaan hiljaista! :) Liekö muillakin alkanut jo pikkujoulukausi vai mistä kiikastaa?
Parsekille onnea! Oot jo melkein alkuperäisessä tavoitteessasi! Siitä on hyvä jatkaa. :D

Itsellä tavoitteet vielä tuntuu jotenkin kaukaisilta, vaikka ensimmäinen tavoite onkin päästä alle 90kg:n. Ollaan lähdössä joulukuun alussa reissuun ja toivoisin tuon tavoitteeni siihen mennessä saavuttavani. Pitäis taas alkaa uimaan, niin tuntuis enemmän et tekeekin jotain asian hyväksi. :)
 
"Kyy"
Pakko tulla hehkuttamaan teille: olin elokuussa me&i -kutsuilla ja sovitin siellä yhtiä housuja, koko L. Housut kyllä menivät tuolloin jalkaan, mutta jäivät aivan liian matalalle ja tuntuivat tosi ahdistavilta päällä. Eilen sit oli samoilla kutsuilla ja sovitin samoja housuja (sama mallikappalekin kyseessä kun oli sama esittelijä) ja ne olivat ihan sopivat jalkaan! :D Vitsit kun tuli hieno tunne, että jotain on tapahtunut elokuun jälkeen, vaikka peilistä tuntuu edelleen katsovan ihan saman kokoinen ihminen kuin silloinkin!
Tästä nyt hyvät tsempit kaikille tähän alkavaan viikkoon! :D
 
Parsekki
Ihan mieletöntä Kyy! :D Tiedän tunteen! Sitä ei ole uskoa silmiään, kun mahtuu pienempiin housuihin. Joskus katselen pöksyjä, että eihän nämä nyt mitenkään mun päälleni mene ja hups, jalkaan sujahti tuosta noin vaan :D
 

Yhteistyössä