Lahja vauvalle, mutta entä sisarukselle?

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
vieras
Oletteko laittaneet pakettiin jotain myös isosiskolle tai -veljelle, jos olette jotain lahjaa lähettäneet juuri vauvan saaneille ystäville? Mulla olisi vauvalle jotain vaatetta, mutta mietin tässä, että pitäisikö sitä isosiskollekin jotain pakettiin pistää.
 
Kaveri sai tyttären ja ennestään heillä on 4-vuotias poika. Tuoreelle isoveljelle ostin Disney-aiheisen kansion ja tulostin siihen värityskuvia. Sit teippasin kannen sisäpintaan kiinni pari Muumitikkaria ja muistaakseni karkkilaatikonki. Oli tykänny. Vauvalle oli pari vaatetta ja kuvioharso, vanhemmille muistaakseni myös nameja. (Vanhemmille oli vaikee keksiä.. Vastaisuuden varalle otetaan iseoita vastaan. :))

Mun mielestä myös isosisarusta /-sisaruksia on hyvä muistaa jollakin vaikka ihan pienellä jutulla. Heillekin kun tulee uusi rooli lisää ja auttaahan se mustasukkasuuttakin varmaan vähän ehkäsemään.
 
Tanja
Kyllä me ollaan ainakin muistettu pienellä lahjalla myös uunituoreita sisaruksia vauvalahjan ohessa. Vanhemmatkin sisarukset on hyvä huomioida, erityisesti vielä jos ovat pieniä. Ja muutenkin kyläillessä kannattaa ottaa huomioon myös isommat eikä keskittyä koko ajan siihen vauvaan, vaikka ihana onkin.
 

Yhteistyössä