Lahti ja lähistö!!

  • Viestiketjun aloittaja äippäli
  • Ensimmäinen viesti
mollymalone
Myös täällä ihan läheltä Lahtea ilmoittautuu uusille tuttavuuksille avoin 1 kk vanhan tytön äiti. Saa meilata mollamaija77@yahoo.ca
tai panna yksityisviestiä! :)
 
Täällä 21-vuotias esikoista odotteleva hollolainen kaipailee myös muita saman alueen odottajia, ei pelkästään äitejä, myös isiä. Meillä oli eilen miehen kanssa puhetta, että olisi kiva jos olisi tuttava PERHEITÄ. Huomasin että meillä mieskin kaipaa juttuseuraa samassa tilanteessa olevien (miesten) kanssa. Olemme kaveripiiristä ensimmäisiä, joille oma nyytti tulossa, joten sieltä ei oikein juttukavereita löydy.

Jos löytyy kahvittelu tuttuja (pelkkä mailikaveritkin käy), niin mailailkaa koikkalainen@phnet.fi.

Meillä mies on 23v. ja pienokaisen la on 11.11.
 
keiju-00
Lahden etelä-puolelta kolmikymppinen äiti ja loppuvuodesta 4 täyttävä tyttö ottavat myös vastaan vaikka y-viestejä näin alkajaisiksi.
Iskä tällä hetkellä ulkomailla töissä.
 
Ada-Caroliina
Täällä huhuilisi tyttö kuusi ja puoli kuukautta äitinsä kera uusia kavereita samoilta nurkilta... Asutaan ihan keskustassa mutta välimatkat ei ole ongelmia, pieniä hidasteita vain... ;)
 
Heippa! Aloitinkin uuden viestin, vaikka piti tähän vastata. Olen 36 vuotias kolmen alle kouluikäisen äiti. Asumme noin puolen tunnin ajomatkan päässä Lahdesta. Kaipaan lasten kanssa juttuseuraa. Saa viestitellä. sikke@bon.bon.net
 
täällä ois kanssa äityli lahdesta vailla seuraa :wave:
meidän perheeseen kuuluupi minun ja miehen lisäksi 1,5v tyttö sekä masu-asukki rv8.päivät ovat pitkiä ja tylsiä ilman seuraa joten otappa yhteyttä(muutkin)jos kiinostaapi.meiliä voi pistää:mx3hullu@hotmail.com :wave:
 
Vieläkö mahtuu pinoon? ;) 21-vuotias puolvuotiaan poitsun äippä Hollolasta.. Ja seura tosiaankin kelpaisi; taija@zuik.org (myös mese-osoite)

Mies ja koira löytyy myös, ja asustetaan täällä kirkon nurkilla :)
 
elkun äippa
Täällä vielä yksi äiti Lahdesta ilmoittautuu. Ollaan vasta muutettu tänne Lahteen ja olisi hauska löytää uusia kavereita. Asustellaan keskustassa. Meillä perheeseen kuuluu äiti -79, mies -78 ja poitsu 4 kk. Sähköpostini on elkunaippa@suomi24.fi

 

Yhteistyössä