laihdutuslääke??!!

  • Viestiketjun aloittaja murustaja
  • Ensimmäinen viesti
murustaja
Kuulin jostain laihdutuslääkkeestä kuin Orlistat sandoz, voiko olla mahdollista että joku lääke on keksitty jolla laihtuu?? Miten se toimii? Maksoi alle 50€ eli ei olisi kyllä kallis kokeilla jos tosiaan toimisi niin olisihan se hyvin käytetty raha!
 
Arew
Orlistaattia sisältää myös Xenical (reseptillä) ja Alli (ilman reseptiä) eli on ollut markkinoilla jo vuosia. Estää osittain rasvan imeytymistä, vaatii niukkarasvaisen ruokavalion.
 
"Kifa"
Ei tuo mikään ihmelääke ole, estää rasvan imeytymistä joten jos lääkityksen aikana syö liikaa rasvaa niin se imeytymättä jäänyt rasva aiheuttaa reippaan ripulin. Ei siis mikään "syö-mitä-vain-ja-laihdu" -juttu niin kuin kuponkiuutisissa mainostetut humpuukitropit vaan pikemminkin eräänlainen antabusvaikutus eli kun olet aamulla ottanut lääkkeen niin loppupäivänä et enää uskalla liikaa rasvaa syödä.
 
Eli ei ole mikään salaperäinen myrkky tai huume, vaan perustuu ihan kehon omiin ja luonnollisiin reaktioihin :) kummasti tuo motivoi laihdutuksessa, kun vaan ottaa lääkettä niin nopeasti orientoituu syömään kunnolla eikä rasvaista p*skaa - ja kun syö hyvin olo on paljon energisempi ja motivoi taas liikkumaan : kaikki tukee kaikkea.
Voin lämpimästi suositella orlistat sandozia, ainakin kaksi tuttavaani on sen avulla päässyt kerrankin hienosti painonpudotuksen makuun.
sitä vaan ihmettelen onko tosiaan niin että alli aiheuttaa pahemmat sivuoireet?
 

Yhteistyössä