lapsemme nimi lytättiin

  • Viestiketjun aloittaja "kirppu"
  • Ensimmäinen viesti
"kirppu"
tuttavapiirimme tuntuu olevan yhtä mieltä siitä, että kyllähän sitä nyt nätimpiäkin nimiä olisi ollut!
äitini valittelee, että " sen ärsyttävän tekopirteän näyttelijän nimen sitten pistitte" ja kaksikin eri henkilö
on kysynyt, emmekö tiedä mitä se nimi tarkoittaa ruotsiksi. kyllä tiedämme, "katso".
ei "veriripulia" tai muuta kamalaa, vain "katso". topakka & nätti nimi, suhteellisen vähän käytettykin. eikä ole
ole hankalia kirjaimia, kute R tai S jos lapselle vaikka tulee R-vika. luulimme löytäneemme mukavan nimen ja nyt kyllä harmittaa kovasti. onko se nimi tosiaan noin kamala?!! :mad:
olisiko tytöstä pitänyt tehdä nykytyyliin jokin "Jessica Kaarna Sesilia" että kelpaisi ?
 
No on Titta kivempi ku just esim Jessica (Jess! Sika! ;) ) eli eiköhän ihan joka nimestä jonkun mielestä jotain vikaa löydy. Eri asia onkin sitten se, löytyykö sukulaisilta ym. sen verran käytöstapoja, etteivät tuo ko. mielipiteitään julki teille??? :whistle:
 
Hah....haah..!!!
[QUOTE="aloittaja";27914955]hyvin lähelle ristiäisiä kamppailivat tuo nimen kanssa myös Tytti & Pipsa, mutta lopulta Titta vei voiton. Titta Linnea :heart:[/QUOTE]

Titta på min lilla Pimpsa.
 
Kokemuksesta voin sanoa että ei kannata välittää kommenteista.Meillä esikoispojalle oli suunniteltu annettavaksi yksi nimi, mutta sitten poika sairastui vakavasti ja meille sanottiin että varautukaa pahimpaan vaihtoehtoon, että menetätte hänet.Pikkuhiljaa tilanne alkoi kuitenkin kääntyä parempaan ja mieheni ehdotti että annamme pojalle sellaisen nimen, että sillä nimellä on jo merkitys ihan itsessään.Näin teimme ja voi sitä kommenttien määrää ......eikö muuta keksitty, tuollainen vanhan äijän nimi, mitä niiden päässä oikein liikkuu.....Poikamme on nyt nuori aikuinen mies ja olen joskus kysynyt että onko omasta mielestään nimensä kamala...ei kuulemma ole, kun nuoret naisetkin nimestä kovasti pitävät:D
 
"hepskukkuu"
Titta on kiva nimi, älkää välittäkö muiden mielipiteistä.

Aina löytyy joku, joka ei tykkää ja näemmä sitten niitäkin, joiden täytyy tuo oma mielipiteensä tuoda vielä esillekin.
 
"vieras"
Pystyn vielä jotenkin ymmärtämään, että tutut ja sukulaiset kuiskuttelevat, jos lapselle annetaan joku ihan överiouto nimi, mutta en sitä, että jotain tuollaista ihan "yleisesti hyväksyttyä" nimeä kehdataan ääneen hämmästellä ja arvostella. :( Mielestäni Titta on ihan tavallinen, reipas nimi, ei mikään muotinimi, mutta ei myöskään erikoisuudentavoitteluun taipuvaisten vanhempien valinta.
 

Yhteistyössä